Linkek

Férficsábítás egyik legjobb parfüme!

Bejegyzések

2012. július 27., péntek

Push up 2ről

Sajnos látni rajt, hogy szilikonok. Az oldal berendezése kitűnő marketing munka. Ilyennel foglalkoztam én is, hogyan lehet valamit könnyen eladhatóvá tenni egy weboldallal. Sugárzik belőle szinte, hogy ez a megváltás...
A 28 éves evelin pl egy orosz oldalon is fent van :D mármint a kép.
Iza kecskemétről pedig egy tulza breast plastic surgary oldalon pózol :D
http://www.tulsaplasticsurgery.com/tulsa-plastic-surgery-pat..
19 éves Éva:
http://sullivancentre.com/before-after-gallery/breast-augmen..
Mellnöveléshez idő kell, minimum már hónap ami végleges is (szerintem), akár masszázs, agykontroll, bogyók, teák, disznózsír, kineziológia, energetika stb.

Sokoldal fórum kiváló gyűjtőhely a tapasztalatokhoz.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Mellnövelő forumozó Hölgyek!

Én kifejezetten NEM javasolnàm az ilyen jellegű " mellnövelö" pirulàk szedését ugyanis ezen termékek eredete bizonytalan és az összetételük sem bizonyított nem beszélve hatàsukrol. Én elhiszem hogy elvagytok olykorkeseredve a a ciciméretek miatt de mielött àrtalmas dolgokkal tömnétek a szervezeteteket kérlek minden étrend-kiegészítö termék esetében ellenőrizzétek hogy az engedélyezett termék-e!!! Ez a fenti kifejezetten NEM az. A www.oeti.hu weboldalon az étrend-kiegészítők--) bejelentett étrend-kiegészítök listàja --) ABC linkje alatt kérek mindenkit hogy sajàt érdekében ellenörizze a készitményeket. Amely termék mellett pipa szerepel az engedélyezett termék és az Orszàgos Élelmezés és Tàplalkozàstudomànyi Intézethez bejelentett termék, összetétele hatoanyag tartalma akreditalt labor àltal vizsgàlt. Amely melett fekete csillad van az a forgalombol kitiltott termék. Amely mellett semmi sincs annak n adzak meg az engedélyt. Én olyan helyen dolgozom ahol heti szinten jön egy egy panasz az ilyen jellegü csodasszerekre hogy egyreszt semmit n hat masreszt rosszulléteket okoz.
Senki kedvet nem akarom elvenni csak kérek mindenkit hogy mielött tizezreket költene egy ilyen termékre nézzen utanna és inkabb vàlasszon màs alternativàt.