Linkek

Bejegyzések

Készülékek

Venus Medical mellnövelő gép

Masszírozó mellnövelő és mellfeszesítő gép

A Venus Medical egy újszerű elektronikus eszköz, ami masszírozó-rezgő funkcióval stimulálja a mellet, melynek hatására a mell természetes módon elkezd növekedni. A Venus Medical által előállított vibráció a bőrön keresztül stimulálja a mell szöveteit, fokozza a véráramlást és aktiválja a mell növekedéséért felelős hormonokat.
A készüléket kényelmesen, diszkréten a melltartóba helyezve lehet használni. A Venus Medical mellnövelő gépet hetente 4-5 alkalommal 20-30 percig ajánljuk használni.

42 500,- Ft 

http://www.csinileszel.hu/termekek/mellnagyobbitas_szepites/venus_medical_mellnovelo_gep.html


Bosom max

A Bosom Max egy olyan szerkezetet gyártott, mely tartalmaz egy vibrálós melltartót, egy különleges krémet és kapszulákat. Napi tizenöt perces kezeléssel akár egy teljes számot is növelheted a kebleidet. A gépezet mindössze 32.000 forint.
A mellnövelő szerkentyű a következőképp működik: a hozzá való mellkrémet finoman a bőrre kell kenni, majd a vibrálós melltartó negyed órán át masszírozza be a krémet a mellbe, a naponta szedett kapszulák pedig a kettő a hatását fokozzák. Az eredmény nagyobb és feszesebb keblek. Mennyire hatásos azt még nem tudom, tapasztalat hiányában.

Viszont felmerült bennem egy kérdés. Ha valakinek annyira kicsi és nem érik el a mellei a tölcsért akkor mit masszíroz a szerkezet? A levegőt? Nem láttam, hogy különböző méretekben lehet rendelni.

Krém összetevői nekem nem mondanak semmit ami hasznos lenne, kapszula viszont jó anyagokból van.


Mellnövelő "vibrátor"


Bevallom, a címben egy kicsit túloztam. Ez nem egy OLYAN vibrátor, de
rezegni tényleg rezeg. Csak nem oda kell tenni, ahova a vibrátorokat
általában (az éjjeliszekrény-fiókba, természetesen), hanem a
melltartóba. És igazából csak közvetetten okoz örömet: a vibrálás célja
ugyanis a mell növelése.

Melltartót egyedileg nem lehetett beszerezni, csak ezer
 darabos rendelést vett fel a kínai gyártó, addig ezt a kis kütyüt bárki megrendelheti 10,69 dollárért.
Van pár előnye a masszírozós
melltartóhoz képest, például higiénikusabb, és nem kell a méret
kiválasztásával szerencsétlenkedni, aminek a félreszámozása a kínaiaknál
 elég gyakori. Persze ennek ketyerének a termékleírása is aranyos és
szórakoztató: a technológia teljes neve Electronic Breast Enhancer
Enlargement Massager Vibration, és gyengéd masszázzsal teszi
egészségesebbé a melleket, és segít nekik ellenállni az éveknek és a
gravitációnak.


Külön kiemelik, hogy a nők élvezetesnek
találták a könnyű vibrálást, és állítólag napi fél óra használat elég a
meggyőző eredményhez.  Azért ez kész szerencse, elég durva lenne, ha
szegény, nagy mellekre vágyó nőknek mindenhová egy kis izgő-mozgó,
élvezetesen masszírozó valamivel a mellükön kéne mászkálni...

Forrás:
http://tech.hu/cikk/Mellnovelo_vibrator-469.html


 Mellpumpák

Tapasztalatok alapján fél éves napi használat után már növekedést lehet észrevenni, de ahhoz, hogy tartós legyen az eredmény 1-1,5 évig kell használni. Mellettük jó ha használunk valamilyen feszesítő krémet.


Easy grow

Itt lehet rendelni 2000Ft-ért:http://szexuzlet.com/shop/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=226&category_id=21&option=com_virtuemart&Itemid=2
Tölcsérek csak egy méretben rendelhetőek. (12cm)


Saját tapasztalat
2000Ft-ért rendeltem, rendesen kifogtam egy akciót, de a termék összeszereltsége nem is ér többet. Kezdetben nagyon nehéz ráilleszteni az egyenes tölcséreket, de aztán idővel alakulnak. Onnantól viszonylag könnyen fel lehet tenni. Az illesztésekkel van egy kis baj, erősen rá kell tekerni és úgy lehet szívni. Nekem a pumpálástól valamiért nem keletkezett vákuum ezért szívtam. A hatás az 1-3 óráig megmarad, utána fokozatosan visszamegy, gondolom idővel egyre kevesebbet mennek vissza. Érezhetően nagyobbak lettek a pumpálások után. 20-30 percet használtam, de néha nagyon fájt. Rendszeresen nem mertem használni, mert apró vérhólyagszerűségek és zöld-sárga foltok jöttek ki rajtam. Ezután hamarosan el is romlott a pumpa része. Most UH-t használok olajokkal benne görögszéna maggal.
Melltartóban nem próbáltam ki a pumpálást, de talán így kevésbé lesz tőle foltos a bőr.
8000-10.000Ft oldaltól függően
Sikerek képekben 2. kép

Elemes pumpa

http://e-beautybox.com/vakuumos-mellformalo-keszulek-elemes-p-83.html
Sokkal jobb az illesztéseknél, mint az easy grow, csak a tölcséreket és a pumpát kell össze szerelni. 
19.500Ft

Eredményes használata egy beszámoló szerint
Azt írta valaki, hogy úgy használja, hogy nem nyomogatja a vákuum gombot hanem csak szívja. Ezt nem ő írta csak én teszem hozzá, hogy a vákuum gomb helyett az on/off-ot kell nyomogatni ha a folyamatos szívás túl erős lenne. Neki nem lett nyoma a pumpálásnak.

Saját tapasztalat
Új tölcséreket nem tudtam felhelyezni. Easy grow törcséreket használtam, azok már alakultak használat során. (Kezdetben azokat is nehéz volt feltenni.)
Összeszerelése sokkal jobban meg van oldva, mint a fentinél. Össze vannak ragasztva a csövek, csak a tölcséreket és a pumpát lehet külön venni.
Nagyon figyelni kell rá, hogy pontosan illeszkedjenek a tölcsérek, különben nem keletkezik vákuum, ezért amikor még nem alakult a tölcsér akkor erősen rá kell nyomni őket.
Kezelése egyszerű. Csak meg kell nyomni az on/off-t, várni egy picit, hogy elkezdje szívni. Aztán ha már túl feszül lehet rajta engedni a vákuum gombbal. Kikapcsolás után pedig ki lehet engedni a vákuumot a vákuum gombbal.
Úgy is lehet használni hogyha már kialakult a vákuum akkor megnyomni az on/off-ot aztán csak rajt hagyni. Ha már lazul akkor megint be kell kapcsolni. Ez talán kicsit elem takarékosabb. Nekem szerencsére vannak tölthető elemeim és elem töltőm, ezeket is hasznos beszerezni.
Elég hangos, kb olyan, mint amikor egy kávéfőző melegíti a vizet :D. Talán egy kicsit hangosabb.
Hatása lényegében ugyanaz, mint az easy grownál. Pumpálás után szépen megnőnek. Nagyon jó állaguk lesz. 30-50 perceket használtam. Tölcsérek levétele kicsit fájdalmas, olajozni kell előtte és akkor könnyebb levenni őket. Utána pedig egy kis masszázs, néha UHval néha kézzel. 99%os aloe verával és a szokásos olajammal.


Elektromos pumpa


http://e-beautybox.com/vakuumos-mellformalo-keszulek-elektromos-p-110.html
Összeszerelése talán ennek a legjobb ahogy elnézem. A tölcsérek sem olyan kemények.
59.500Ft

Szerintem hatásfokban nem különböznek, végül is mindegyik ugyanazon az elven működik. Csak a műszaki része kissé kezdetleges.
http://e-beautybox.com/mellnoveles-c-21.html

Beauty Breast System

120.000Ft, tehát használtan kell venni. Úgy 80-30E-ig vannak.

Eredmények
 (3. kép.)

Ultrahangos masszírozó is segíti a mellnövekedést és az ionos masszírozó is, de én az uh-at kellemesebbnek tartom. Mivel ezek nem igazán mellnövelő készülékek úgy döntöttem, hogy nem teszem fel őket ide. Esetleg ha van aki kéri.