Linkek

Bejegyzések

Agykontroll

Kizárólag azoknak ajánlom az agykontrollos mellnövelést akik:
teljes mértékben hisznek a sikerben,
képesek megdolgozni érte minden nap, 
kitartanak,
TÉNYLEG AKARJÁK.

***Négy agykontrollos mellnövelő sikertörténet található a sikerek/tapasztalatok közt.***


Siker titkai
-Hidd el, hogy veled is megtörténhet, te is megkaphatod. Feltétel nélkül higgy abban, hogy sikerül, még ha nem is tudod, hogy hogyan. A hogyan az univerzum dolga. Engedd meg, hogy megtörténjen veled. Megengeded akkor megkönnyebbülést érzel.
-Hidd el, hogy megérdemled és, amikor (nem ha!) megtörténik akkor pozitív kimenetel lesz minden értelemben.
-Csak olyan megerősítést használja amelyben hiszel, hiába mondogatod, hogy bögyös szexi nőci vagyok 1000x a tükör előtt ha nem hiszed el és nem hiszed, hogy történik változás.
-A nap 24 órájában pozitívan gondolkodj célodról, ha 1 órát agykontrollozol a maradék 23at meg kétkedéssel töltöd akkor nem várhatsz sikert.
-Légy kitartó, gyakorolj, és higgy.
-Soha ne a hiányra koncentrálj, arra gondolj, hogy mennyire szeretnéd, de soha nem szabad sóvárogni az után ami nincs. Helyette inkább TÉGY ÚGY MINTHA MÁR MOST DÖGÖS FESZES MELLEID LENNÉNEK.
-Légy türelmes, mindent megkapsz amire szükséged van. Nem tudhatod, hogy mikor éred el azt a pontot amikortól csak néhány lépés a cél. Higgy benne, tudd, hogy hamarosan megkapod. :)
-Minden nap tudatosítsd, hogy sokat teszel melleid növeléséért.
-Szeresd önmagad, az pozitív rezgést ad, szeretet segíti a növelést. Virágok is megérzik ha szeretjük őket, a melleink is. ;)
-Légy hálás magadnak és az univerzumnak miután sikert értél el, a hála felgyorsítja a folyamatot. Örülj a kisebb sikereknek is, hogy nagyobbak jöhessenek.

Mellnövelés hipnózissal
"Jártam a hipnotizőrnél mellnövelés ügyben, nekem is ugyanezt a szöveget
mondta, mint Anettkának. 2 hétig jó kedvem volt, ami tőlem igen
szokatlan. Nagyon kicsi növekedést csak azután tapasztaltam miután
elkezdtem szedni a fitoösztrogéneket. (Ami magában is növel.) 10.000Ft
ot fizettem, 45 percet voltam bent, ebből a hipnózis kb 30 perc volt.
Valaki melleket akar növelni akkor nem elég egyszer elmenni, vagy
keményen, napi szinten agykontrolloznia kell, vagy válaszon más
természetes módszert."

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__agykontroll__1063487-kinek-sikerult-mar-a-mellnovesztes-agykontrollal
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__agykontroll__426815-mellnoveles-agykontrollal-koncentracioval-lehetseges-ez
http://katonadavid.com/blog/mellnoveles-hipnozissal

Módszerek

1. Elmetükre technika
http://meditacio.gportal.hu/gindex.php?pg=2189974 (Sok más technikával együtt)
http://www.ezoterikus.hu/hir.php?id=2536


2. Víz programozása
Szerintem úgy a legjobb hogyha elismételjük a víznek néhányszor, hogy "legyenek ideális méretű melleim", írjuk rá a pohárra alkoholos filccel/üvegfestékkel (acetonnal le lehet mosni) v. ragasszunk rá egy kis cetlit ugyanezzel a felirattal, felirat befelé mutasson. Aztán vegyünk a kezünkbe egy hegyikristályt, lehetőleg egy nagyobb darabot. Jobb kezesek a bal, bal kezeseknek a jobb kezük az energia átadó kéz, ezzel markoljuk meg a követ és érezzük át teljesen, hogy megvalósul az ideális mellméret. Miután úgy érezzük kellően feltöltöttük a követ, tegyük bele a vízbe. (Elme tükre közben is kezünkbe vehetjük a követ, ezzel is össze lehet kapcsolni.) Reggel pedig igyuk meg a vizet, és készíthetjük a következő adagot. Vigyázzunk, ne nyeljük le a követ! Ezért is jobb nagyobbat választani. Vagy cérnával oldjuk meg, hogy könnyedén ki lehessen húzni  megivás előtt.
Hasznos ha 10 percig folyó víz alá tesszük az ásványt, ezzel megtisztítva a negatív rezgésektől.
http://vizprogramozas.uw.hu/
http://www.scribd.com/doc/24051230/Viz-programozas


3. Háromujj technika/ kubera- mudra/ kívánság mudra
Ezzel a mudrával kisebb csodákat lehet elérni. Elmetükre közben is alkalmazható.
http://auranka.hu/mudrak/476-kubera-mudra.html
http://otrolahatra.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=37146
http://www.szeretet.info.hu/docs/mudrak.pdf (14. oldal)

4. Sikerek közt megtalálható törpikés módszer.
5. Természetesnek vesszük, hogy nőnek a melleink. Addig mondogatjuk, hogy "Napról napra egyre nagyobbak a melleim, és az így van.", amíg el nem hisszük. Közben pedig vizualizálunk. Nagyon fontos, hogy minél jobban érezzük át, hogy valóra vállnak az ideális méretű melleink.
6. Elképzelünk egy olyan különleges mágnest ami a mellünkhöz vonzza a zsírt.
7. Úgy gondolunk a mellünkre, mint egy zsírt termelő testrészre.

8. Állunk egy vízesés alatt, ez vágyaink forrása. A vágy a vízzel összekeveredik, mert a víz könnyen programozható energia. És a friss forrásvíz megnöveli melleinket, felesleges kilókat pedig lepergeti. (Már akinek vannak..)
9. Vagy bármi más amiben hiszel. Placebó, vagy nem placebó, nem érdekes, csak használjon. :D

Nincs olyan, hogy ennyi ideig kell, napi hányszor, legmegfelelőbb módszer, mindenkinek saját megérzése szerint kell gyakorolnia, úgy ahogy neki a legmegfelelőbb, ahogyan legközelebb áll saját hitéhez, megérzéséhez! Ugyan az elmetükréről olvasom a legtöbb pozitív visszajelzést, de szerintem ez csak a vizualizáció miatt van. 

Mellnövelés hipnózissal

"A következő módszerről hallottam, amit hipnotizőrök alkalmaztak: az alanyt utasították hogy képzelje el, amint a zsírsejtjei a hasukról, csípőről (vagy ahol felesleg van) szépen átvándorolnak a mellükre. És LÁSSÁK képzeletükben a folyamatot majd gyönyörködjenek a szép, nagyobb melleikben, szintén képzeletben. Ez volt a "kezelés" amit kaptak rendszeresen. Működött és tartós, nem visszafogyó eredményt adott a dolog. Talán 2-3 hónapra volt szükség ha jól emlékszem változáshoz.
Referenciát nem tudok, régen olvastam, de neten még biztos fenn van a tanulmány.
Tehát a lényeg, hogy valami játékos módon mint a fenti képzeld el hogy megtörténik a dolog, és lásd az eredményt. Semmi más nem kell. Csak sokat képzelődni, álmodozni és kristálytisztán látni a várt eredményt a lelki szemeiddel. Naponta legalább egy 40 percben. Ennyi a titok"


Agykontrollról (gyakoriról)

„Van egy nagyon jó tudományos módszer arra, hogy valamilyen gyógymód ami tényleg hatásos-e ez a randomizált kontrollált kettős vak teszt és a metaanalízisek amik ezek összegzései.” bele szarok én ebbe a tudományba, már bocs de azt sem tudták kimutatni, ha valaki egészséges, mért hal bele a bánatba. Talán azért mert, ezt akarta! Itt a válasz ki is mondta ez a teszt, VAK!!!!! Sokszor arra sem figyelünk mit mondunk vagy írunk le! Én oda figyeltem!!!
Minden gyógymód hatásos, ha hiszünk benne, ez lehet egy kocka cukor is! Minden azon múlik mit hiszünk el és mit nem! Sokan még azt sem tudják, hogy a szeretet szó valójában mit is jelent? Mindenki másképp gondolja! csak próbaként a Google-ban keress rá olvad el, és kérdezz rá bárkitől a környezetedben. Rá jössz, még önmagad is hogy jól vagy rosszul értelmezed a szó jelentését! Sok tudományos módszer nem egy az igazsággal! Mi is az igazság? Az amit Te akarsz igazságnak megélni, a saját gondolataid, vagy mások gondolatai befolyásával! Az hogy neked mi a jó azt Te döntsd el, lelki síkon és testi síkon. Más nem érdekes! Te vagy a fontos és senki más, ezután jöhet más, és az sem mindegy annak jó-e aki Te vagy. Kicsit eltértem igaz. De hogy értsd, nem megalkuvásról szóljon az életed és ne mások szerint akard élni az életed, úgy éld ahogyan neked jó! Egy pesszimista ember mellett, biztos nem tud boldogan élni egy optimista lélek! A nem tudás pedig nem mentesít semmi alól! Mindent megváltoztathatsz jóra, vagy rosszra, rajtad áll vagy bukik, csak kezd el miket is gondolsz nap mint nap önmagadról és másokról, mit fogadsz el, vagy nem és mit is szeretnél?

Nem kell számolni, hogy alfába menj! Az alfa azt jelenti, amikor elbambulsz, és közben valamire gondolsz. Ez az amit még nem tudom mért nem mondott el senki? Ebben az állapotban, csatolod 1-10-ig a hitet, boldogság öröm érzetet, / a 10-es skála azt jelenti energia csatolás, amikor olyan örömöt csatolsz, amikor azt mondod, madarat lehet velem fogatni./ így a hit csatolás is vagy is elhiszem és ezt nem húzod át egy másik gondolattal, /megvalósul? vagy nem? / Film szerűen elképzeled magad a kiválasztott szituációban és ezt napjában, minimum egyszer lejátszod, erőlködés nélkül. vagy is az ábrándozás, amit csinálunk, csak nem figyelünk oda hogy ez maga az agyunk programozása és amiért nem sikerül, az életünkben a megteremtése az az hogy a hit-érzést, ami energia csatolni kell, de nem mindegy pozitív, vagy negatív és milyen erősségű! Lehet Isten, univerzumtól kérni, de mind ehhez az kell amit leírtam. Ami még fontos adj naponta hálát, hogy élhetsz, bármilyen is a körülményed, mert ami rossz az azért van mert nem szereted, tiszteled, becsülöd önmagad ahhoz, hogy másképp élj, mint minőség. Nagyon igaz az hogy Te teremted folyamatosan, gondolataiddal az életed minőségi folyamatát, igaz mások is besegíthetnek ebben jól vagy rosszul, ez azt jelenti, amit mondanak mások rólad, vagy viselkednek veled szemben, ha elhiszed olyanná válsz. Az a kérdés Te milyen akarsz lenni, lelki síkon, testi síkon, és elkezdesz magadon dolgozni. Nem gonosznak vagy jónak születtünk, az hogy milyen vagy az a környezeted és önmagadtól függ. Ez igaz! De valójában Te milyen akarsz lenni a környezeted hatásán kívül, ez itt a nagy kérdés? Bár mit megváltoztathatsz, pozitívra és negatívra! a negatív környezetedet pozitívra, hogyan viszonyuljanak hozzád családod, barátaid, munkahelyed! Amit gondolsz önmagadról amit elfogadsz, hogy gondolnak rólad az vagy! Ne erőltesd a gondolataid csak éld át, a koncentráció, nem egy azzal, hogy olyan dolgot akarj megvalósítani amit az érzelmi síkod és a tested nem fogad el! Kérdezd meg a tested melyik szavak azok amik jó érzéssel töltenek el! Gyakorlás és olyan nincs, hogy neked nem megy, nem vagy rá képes! Ha nem megy az azért van mert Te nem akarod! Agykontroll fórum rövidítve 
(esettanulmányos, linkek közt is ott van)

Én azt tanácsolom Neked, hogy vegyél 1 számmal nagyobb melltartót annál, ami most kell. És legyen szivacsos.
Én kb. 2 hónapja szereztem be nagyobb melltartókat annál, ami kellett, mondván majd úgyis belenőnek... Ma már elmondhatom, hogy nőttek, biztos vagyok benne, hogy nőttek, szemmel látható és a melltartó is pont jó nekik!
Szerintem ez azért jó megoldás, mert egyrészt a nagyobb melltartó megvétele azt hozza magával, hogy nekem már ekkorára van szükségem, ami pedig azt, hogy nagyobbak a melleim. A kicsi a múlté, mostantól kezdve nagyobb kell. A szivacsos meg azért jó, mert összességében nagyobbnak látszik.”

Egyszerűen annyit csinálok, hogy rágondolok arra a testrészemre, amin alakítani akarok, és "megbizseregetetem". Arra gondolok, hogy minden energia, alakítható, formálható, érzem ahogy bizsereg és arra gondolok hogy változik (és itt elképzelem, hogy milyenné) ezt csinálom napközben, iskola közben, séta közben, amikor eszembe jut, alfában még soha nem végeztem ilyeneket. Én működik, sőt, nagyon gyorsan, és hatékonyan működik.”

A mellnövesztéssel kapcsolatban annyit, hogy nézd meg a net-en, hogyan néz ki a női mell. A zsírszövetek gyarapodását képzeld el naponta 3-szor.
Azért fontos tudni hogyan néz ki a mell, mert ha anatómiailag képzeljük el az elérendő célt, akkor hatékonyabb a programozás

Tudom hogy így nehezebb, de meg lehet csinálni. Én így gyógyítottam meg a gerincsérvemet, pedig már műteni akarták. 1 hónap alatt sikerült. Szuper jó érzés.”

Meditálással növelte meg a magasságát.Naponta elképzelte, hogy nyűlik. Azt nem tudom, hogy a gerincét nyújtotta e. Viszont az eredmény az lett, hogy a lábai hosszúak, vagyis szerintem azokat nyújthatta.
Nem aránytalan, sőt, jól áll neki. Mint a női modellek, akiknek szép hosszú lábuk van.
1-2 hónap alatt érte el.”

De az embernek szerintem először is szembe kell néznie önmagával és elfogadni a dolgait. Ha elterelem róla a figyelmemet, akkor az olyan, mintha nem tudnám elfogadni, homokba dugnám a fejem, vagyis nem szeretem. A mellnövesztéshez írta nekem Aksi, hogy előtte nem ártana szeretni ilyen méretben is őket és így szeretettel azt kérni, hogy legyenek nagyobbak.”

Már maga az a gondolat, hogy kicsik a melleim, már maga ez lehet negatív, ha ez a szó nem tetszik akkor azt mondom: alacsony rezgésű. Ha azt mondod, hogy szeretem, hogy ilyen kicsik a melleim, de nagyobbat szeretnék, na az a gondolat közelít a pozitívhoz, az rezeg egyre magasabban. A most divatos ezo könyvek, a legmenőbb ugye most a Titok, pont erről beszélnek. A megfelelő rezgésre kell beállnod ahhoz, hogy a célod elérd. Ez a titok.”

Akkor ha jól értem akkor elég sok negatív érzés kapcsolódik már a melledhez. Nem csoda ha nem nő, ezek után akár úgy is érezheti nem szereted, csak mert nem képes akkor és ott azt produkálni, amit szeretnél. Nem tudom, miért fontos ez a rohamtempó, lehet, ha csak szeretgetnéd alfában, máris nagyobb lenne a változás.”

A lényeg, hogy meg lehet csinálni, mert már sokaknak sikerült (akik ráadásul előtte még nem is próbálták a meditációt vagy alfaállapotot).Pl.Kurt Tepperwein is hipnózissal megnövelte egy nő melleit 7 hét alatt! Bármiféle változást előidézhetünk magunkon. Egy ismerősöm a magasságát növelte meg 8 cm-rel és 3 hónapi edzéssel olyan izmokat növesztett, amihez legalább 9 hónap kellett volna.Csak közben elképzelte hogy nő és hamarabb meglett.”