Linkek

Bejegyzések

Módszerek összefoglalva

Ha mindent elolvastál és még mindig nem tudsz dönteni, hogy hogyan szeretnéd növelni a melleid akkor olvass tovább. Először is azt kell eldöntened, hogy mennyi idő alatt milyen eredményt szeretnél elérni.

Nagyobb növekedésre saját készítésű kivonatokat ajánlom, vagy összeválogatott kapszulákat. Saját készítésű krémekkel, masszázsal és agykontrollal. Az is jó ha gyári krémbe teszünk néhány csepp növény kivonatot.1. Kapszulák (Kisebb növekedésre 1-5cm, szerencséseknél több.)

Beauty breast
2-3héttől 2-5 hónap is lehet mire elkezd hatni.
Várható növekedés: Mindenkinél más. Általában 1-4cm, rekord 7 cm. /fél-1 korárméret növekedés három hónap alatt.
Pattanások is megjelentek néhány lánynál. Ezt szépen lehet kezelni tyúkhúr krémmel, teafa olajjal, csalán, és kamilla teás borogatással.
Fél éves adag elég lehet önmagában is. Kicsit kevéslem az összetevőket, kiegészítésekkel elképzelhető, hogy elég lehet a 3 hónap.
Kiegészítések:
lenmag, tökmag, fűrészpálma, szója, komló, vörös lóhere, aromax, sunfleur, kiegészítéssel gyorsabb és mérhetőbb növekedés.


Procurves
Régebbi tapasztalat erről nincs. Újabbak pedig jókat írnak róla. 2 hét után kezd hatni, lehet van akinél hosszabb idő.
Várható növekedésről nincs hír, tapasztalat hiányában. Akik eddig használták (még nem fejezték be a szedését), elégedettek vele.
Ebben nincsen b vitamin, hasznos lehet ha szedjük mellé. Mellette masszírozhatunk is aromaxal, sunfleurral, vagy aloe verával.
Tapasztalat hiányában nem mondanék semmit, hogy elég lehet-e önmagában.1-2re pedig nem lehet alapozni, mindenki máshogy reagál rá.
Kiegészítések itt is jók, főleg az első 3, sőt bármilyen kapszula mellé ajánlatos ezeket szedni.

Varázshármas (King of kings, aromax, sunfleur)
Rendelhető egyben is, de 3x drágább, mint ha külön megvennénk.
Általában 2-3 hónap kell hozzá.
Van akinél csak feszesít, van akiknél növel 1-3cmert.
Kiegészítésnek ajánlom.

Többi kapszuláról nincs hír. Valaki bejelölte a mell extra +ot a szavazásnál, összetevői nagyon jók. Csak még nem "futott be".


Vagy ha nem tetszik akkor rendelünk többféle kapszulát és azokat szedjük együtt, mivel gyógynövények, és egyik sem tartalmaz mao gátlót.
Ajánlott növények:
Görögszéna
Vörös lóhere
Villarosa/ jamgyökér kapszula
Komló, nagyon álmosít! Este vegyük be/igyuk meg.
Fűrészpálma és minden ami jó a prosztatára. (Prosztatarákot úgy előzik meg, hogy csökkentik a tesztoszteron szintet, vagy növelik az ösztrogént.)2. Krémek

Beauty breast krémről és a perfect womenről hallottam, hogy hatásosak. Összetevőit nézem akkor a perfect woment venném meg, még ha vagy 3x drágább is. Csak érdekesség, hogy a siluette-nek ugyanazok az összetevői, mint a PWnek.
http://www.szepsegshop.eu/aruhaz/mellnoveles.html
http://www.perfectwoman.com/order.html (Árfolyamokat nem tudom most hogy vannak.)
http://www.siluette.net/megrendeles.php

Bioclinica krém feszesítésre nagyon jó, de növelni nem hallottam, hogy növelne. Végülis ha feljebb van akkor nagyobbnak látszik...
Krémeket kiegészítésnek ajánlom.


3. Teák 
Növényeket elég jól leírtam a fitoösztrogén lista oldalon. Válogassunk ezekből.
Ajánlott:
Görögszéna, kecskeruta, komló eperízű teával ízesítve.... :D, szúrós gyöngyajak-szívre is jó.

NE FŐZZÜK a növényeket! Forrázatot készítsünk belőlük, csak állniuk kell 20-30 percet és kész is van.
Minden növényből máshogy lehet kivonni a legtöbb hatóanyagot.
Inkább tegyünk kevesebbet a teafűből, minthogy ne tudjuk meginni. Természetesen mézet/cukrot/édesítőt tehetünk bele. Bár a cukor nincs jó hatással a mellnövelésre. + a fenekünk is nő tőle. (További negatív, hogy elvonja a kálciumot a csontoktól. :S)
Általában dl.-enként 1 kiskanállal ajánlatos adagolni a növényeket. 
Fél év alatt önmagában is hatásos.

Áztatás
Úgy készítünk teát, hogy a felhasználni kívánt növényi részt hideg vízzel leöblítjük, majd néhány (4-8) órás állás után szobahőmérsékletűre - legfeljebb 30-40°C-ra felmelegítjük. Szűrés után fogyasztható. Áztatással kell teát készíteni csipkebogyóból, papsajtból, fagyöngyből, szappanfűből. Erre azért van szükség, mert magasabb hőmérsékleten (forralásnál) az érzékeny hatóanyagok károsodhatnak (pl. papsajt nyálkája, csipkebogyó C-vitaminja), illetve egyes mérgező vagy nem kívánatos anyagok kioldódhatnak bizonyos növényekből (pl. fagyöngy).

Főzet
Főzetet akkor készítünk, ha kérget, gyökereket, fás részeket kivonatolunk. Ezeket ajánlatos előbb 1-2 órán keresztül hideg vízben áztatni, puhítani. Ezután a drogot a kellő mennyiségű vízzel együtt felforraljuk, legalább 2-3 percig forrásban tartjuk, majd azonnal leszűrjük.

Forrázat
Forrázatról akkor beszélünk, ha egy külön edényben elhelyezett növényt, vagy többnek a keverékét forró vízzel leöntünk (leforrázzuk), és lefedve 3-10 percig állni hagyjuk. Minél puhább és vékonyabb a növényi rész (pl. ha bodzavirágteát készítünk), annál rövidebb ideig tart a gyógyító anyagok kivonatolása. Kihűlés után a teát átszűrjük és fogyasztjuk.

Tinktúrák
A tinktúra szárított vagy friss növények alkoholos kivonata. Készítésekor a gyógyszerészek összeaprítják, porítják a növényeket, majd 40-70%-os alkoholban áztatják. Rendszerint a 10. nap után készül el, és átszűrés után használható. A tinktúrát külsőleg és belsőleg is alkalmazhatjuk, általában erősíti, de alkalmanként helyettesítheti is a gyógytea-kezelést. Fő előnye, hogy a növények hosszú ideig, akár évekig eltartható kivonatát tartalmazza.
A tinktúrát cseppenként kell bevenni, ezért nagyon fontos a pontos adagolása. Csepegtethetjük közvetlenül a nyelvünkre, vagy fogyaszthatjuk teába, gyümölcslébe keverve. Külsődleges alkalmazáskor az előírásoknak megfelelően tehetjük közvetlenül a bőrre, vagy a használandó krémbe.
http://www.harmonet.hu/szepseg-wellness/912-fozet,-forrazat,-tinktura-fitoterapia-hazilag.html4. Mellpumpa
Használatához jó nagy kitartás kell, kézihez még több...
Eredmény az elég változó. Van akinek lefogyasztotta, van akinek hihetetlenül megnövelte, csőmellet kikerekítette.
3 hónap fél év általában amíg elkezd hatni. Mellé jó ha használunk valamilyen feszesítő, sejtmegújító krémet. Véraláfutásra, pöttyösödésre fekete nadálytő, vadgesztenye, árnika, körömvirág krémet ajánlom.
Önmagában is lehet jó.


5. Masszázs
Általában a masszázsal  csak annyi növekedést lehet elérni, mint amikor menstruáció előtt megduzzad a mell. Krémek, olajok jóval meggyorsítják a növelést. Állítólag valaki disznózsírt masszírozott a melleibe és fél év alatt megnövelte egy kosármérettel. Egészséges is lehet, csak egészséges disznótól származzon a zsír. (Mivel vega vagyok nálam ez kizárt.)
Ha az akupresszúrás pontokat masszírozzuk azzal is érhetünk el növekedést. Vagy orvos fültűket is beszúrhat.Képeket erről is raktam fel.
http://www.svedmasszorok.hu/datasheet.php?id=105
Kiegészítő módszerként ajánlom.


6. Agykontroll
Akik hisznek benne azoknak használ. Ezzel gondolom nem mondtam nagyon meglepőt.
Ha valakinek van kitartása, türelme, hite, akaratereje, akkor akadálya nincs, hogy gyönyörű melleket varázsoljon magának 2-3hónapon belül. Egyre több a sikertörténet! Kár, hogy képeket nem mellékelnek, az igazán meghozná a hitet..., vele együtt az eredményt is.
Önmagában is elég lehet. Jó kiegészítés a masszázs. Az agy jobban berögzíti ha érezzük a növekedést.