Linkek

Bejegyzések

Sikerek, tapasztalatok

 
Minden sikertörténetet, tapasztalatot szívesen fogadok!

"Semmi mást nem csinálok csak az a két fajta masszázst. (1. és 5. a masszázs oldalon.)
Le kell cseréljem a melltartómat mert kegyetlenül szorít,rém kényelmetlen lett.Együtt a két masszázs nagyon kiváló eredményt hozott .Nagyon örülök hogy sokatoknak szintén bevált."

Saját

Egyiket többet kezeltem UH-val és kicsivel nagyobb, mint a másik (tapintásra és a fényképező szerint is). Vagyis hat a görögszénamagos szőlőmagolaj. Néha 99%-os aloe verával is kenegetem őket. Ha ez elfogy akkor lenmag vagy szója olajjal fogom folytatni. Ha találok gránátalma, vagy köménymag olajat azt is teszek bele. UHzás után megszeretgettem őket egy kicsit, közben mondtam nekik, nagyon szeretlek titeket, ezért legyetek szép nagyok. :D Utána nagyobbnak éreztem őket egy picivel.Kisebb tapasztalat
 
Olyat olvastam, hogy egy lány leszokott a cigiről, elkezdett sportolni és megnőttek neki. Valószínűleg ő amúgy is szerencsés alkat, hiszen én nem cigiztem sohasem mégis csak ekkorák. Sportolnék akkor meg még jobban összemennének ha nem agykontrollozok mellette, hogy a cici az marad. :D Azért is lehet, mert az alkohol, cigi, kávé gátolja a természetes növekedést. A sportolás viszont beindítja a hormon termelést, még ha zsírt is éget.Nők Lapja Cafe Fórumon már 2004. óta gyűjtjük a tapasztalatokat a mellnövelő készítményekről. Sajnos, nálunk szinte senkinek nem volt hatásos az Erdic, a Breast Success, a Clinians, a B2UP mellrágó, sőt a Bioclinica krém sem. Azonban a BB, a varázshármas/négyes hatásosnak bizonyult.
Bioclinica feszesítésre nekem jó volt, növelésre nem.


Agykontrollos sikerek
Elmesélem, hogyan nagyobbítottam meg a melleimet, plasztikai műtét nélkül. Egyik szabadnapomon a nyáron úgy döntöttem, kimegyek az udvarra napozni. Hogy hasznosan is töltsem az időmet, kivittem magammal a hordozható CD-lejátszómat, betettem a Nyugalom hangjai 1. című CD-t, és elkezdtem meditálni. A melleim méretével nem voltam elégedett, ezért úgy gondoltam, nagyon keményen el kell kezdenem dolgozni az ügyön, hiszen már itt a nyár. Összehívtam kis barátaimat, akik apró, tündéri, kicsi kis törpék. Először is elmondtam nekik a megoldásra váró feladatot, s ők azonnal jelezték, szívesen segítenek, mert rájuk mindig számíthatok. 100 kis törpét kértem meg a feladat megoldására, hiszen tennivaló bőven akadt... A csapatot két 50 fős brigádra osztottam. Mind a két csoportot elláttam munkaeszközökkel. Az első brigádom tagjai csákányt, vésőt, kalapácsot, vödröt és bányászlámpát kaptak. Az ő teendőjük az volt – mivel fölösleges kilóim is akadtak –, hogy bőrömön keresztül, icipicire lekicsinyedve, az ereimbe bújjanak, majd menjenek így a csípőmhöz, combomhoz, fenekemhez és a hasamhoz, s fejtsék le a zsírréteget úgy, ahogy a bányászok fejtik a szenet. Amikor megtelt a vödör hájjal, a melleimnél dolgozó 50 törpike kötélen húzta fel a vödröt, s ott kőműveskanállal szépen zsírgombócokat formáltak, amiket aztán a melleimre tapasztottak. Szépre és formásra alakították a melleimet. Én is segítettem nekik: irányítottam őket, hogy hova tapasszanak még anyagot. Olyan sok volt a teendőnk, hogy nem engedhettünk meg magunknak hosszú pihenőt. Egyszerre nem is ebédelhettek valamennyien a szépen megterített asztalnál, csak 50-esével, hiszen közben a munkának is haladnia kellett. Este természetesen együtt pihentek le a szépen megvetett ágyacskáikba, de másnap, amikor megnyomtam a piros jelzőlámpa nyomógombját, mindegyikük teljes erőbedobással kezdett újra dolgozni. Remek csapatom van, büszke is vagyok rájuk! Ez így ment napról napra. Ha nem tudtam jelen lenni velük, hiszen ugyebár dolgoznom is kell néha, megbeszéltük a munka menetrendjét, és ők szépen tevékenykedtek nélkülem.
Egyik nap azt vettem magamon észre, hogy nagyobbak a melleim! Furcsa, szokatlan és igen örömteli érzés járt át. Nem hagytuk abba a munkát, törpikéimmel tovább dolgoztunk, még úgy három hétig. A látvány magáért beszél. A barátom, az ismerőseim és az edzőtársaim mind megkérdezték: "Mit csináltál a melleiddel, mert sokkal nagyobbak lettek?" Edzőtársaim diétával spékelték meg az edzést, és így ugyan fogytak, de ugyanakkor a mellük is lefogyott. Amikor faggattak, hogy: "Hogy a fenében csinálod, hogy a te melleid nem mennek le?", csak ennyit válaszoltam: agykontroll!
Beprogramoztam magamnak, hogy ugyan keményen edzek, a mellem mérete és szép formája nem változik. (Ha már ennyit dolgoztunk rajta a kis barátaimmal, legyen hosszú életű az eredmény.) Programoztam, hogy izmaim szépen, látványosan fejlődnek, amit az edzőm idővel szó szerint meg is fogalmazott.
Szóval nekem sikerült. Próbáljátok ki ti is, nektek is sikerülni fog!
X. Y.


 Agykontrollos siker (gyakoriról)

Nekem sikerült. Mondjuk lehet más is közrejátszott, de akkor alig volt B-s mellem, most meg a C-sbe nem akar beleférni a cicim. Én is vizualizációval csináltam. Elképzeltem minden nap, általában lefekvés előtt, de szerintem az mindegy, mikor. Láttam magam különböző helyzetekben a nagyobb cicijeimmel, láttam, hogy mások is megjegyzik, hogy nőtt, átéreztem, hogy milyen jó érzés. A mély átélés nagyon fontos.
És egyszer csak tényleg elkezdték mondogatni, hogy nőttek a melleim, kicsi lett a melltartóim nagy része, ez jó pár hónapba telt, de nekem megérte. Azóta még nőttek kicsit, most már tökéletesen elégedett vagyok velük.:)


"Nekem igen. Bár nem volt egyszerű, főleg hogy én közben fogytam is. Ez ugye két ellentétes irányú folyamat, mégis sikerült. A melleim nemhogy elfogytak volna, hanem két méretet nőttek. Olyan mintha átment volna oda a zsírom. :D (Bár végülis hasonló jellegű volt a meditációm, lehet azért.)
De ehhez igazán hinni kell benne."


"Nem reménytelen a mellnövelés sem: „Két évvel ezelőtt a 35. születésnapomon kissé szomorúan tapasztaltam, hogy a testem követi az idő múlását, ellentétben a lelkemmel. Miután két fiút tápláltam anyatejjel, ez a melleimen is meglátszott, amit egyébként soha nem bántam. Nem keseredtem el, inkább elindultam vásárolni. Megláttam egy gyönyörű kebel­féket, ami a mellemnek nagy volt. Mivel kisebb számút nem lehetett kapni, hát megvettem. Képtelen voltam otthagyni a szép ruhadarabot. Útközben arra gondolta, hogy most kipró­bálom a jó öreg Agykontrollt, hátha segít. Esténként a szintemre mentem, és elkezdtem a kebelfeszítő és -növesztő programot. Laboromban a mini hadseregem a mellizmaimat erő­sítette. Az izmokat először átvizsgálták, helyenként izomerősítő kotyvalékkal bekenték, majd trambulinként használva ugráltak rajtuk, így erősítve őket. Elmetükre technikával elkép­zeltem, hogy 2-3 hét elteltével kebleim egyre feszesebbek, és gyönyörűen gömbölyödnek a csodamelltartómban. Naponta testápoló folyadékkal is bekentem őket, és közben elképzeltem, hogy egyre erősebbek, keményebbek.
Az eredmény döbbenetes lett. Párom szerint sokkal feszesebb a mellem, mint egy húszéves lányé. Édesanyám egyszer öltözködés közben meglátott, és ijedten csapta össze a kezét: Éva! Csak nem plasztikáztattad a melleidet? Az 5 centiméterrel nagyobb melltartó most éppen jó. A programozást azóta csak a fürdés utáni mellbalzsamozásra korlátoztam, és időnként felkeresem a laboromat. Ott átvizsgál a hadseregem, és szorgos segítőim apró korrekciókat végeznek. A 38. születésnapomhoz közeledve maximálisan elégedett vagyok a melleimmel. Sokkal feszesebbek, mint tinédzserkoromban voltak. Most indítom a fenékfeszítő progra­momat.”


(Gyakori kérdésekről)
"Valahol már írtam az én módszerem :-) én úgy növesztettem a mellem, hogy meghíztam 20kg-mot és utána elmentem zsír oldó tornára, akkor celenetix-nek hívták és 3/hó vissza fogytam vele a 20kg-mot a mellem meg maradt, mert speciális edzést csináltunk, onnan fogytam ahonnan kellett. Mivel azért ez gyors volt, ezért a bőr megereszkedése, 1-év amíg regenerálódik ahonnan a zsírt letornáztuk, kar, has fenék. Ez így 30-ezer forintomba került! Semmi sincs ingyen :-) Így az alakom 90-60-90 méretű lett. lehet hozzá bőr feszesítő krémet venni, de az sem olcsó. De én hittem abban, hogy megtudom csinálni, pedig, volt amikor olyan izom lázam volt, hogy az ágyról, lecsúszva nehezen álltam talpra, és a meleg vizes fürdővel csillapítottam az izomlázat. Bár ez egy fogadás volt, szilveszterre így fogok kinézni! Ezt lassabban is lehet csinálni. Hát ahhoz hogy 1/hét alatt hízz 10kg-mot az sem volt piskóta, de imádok enni, és a kaloria bevitelt jócskán megemeltem, és csak a muszájt mozogtam. Hogy milyen alakod lesz az azért függ a csontozatodtól, a test fölépítésedtől is. Pl. hosszú a derekad, hosszú a lábad stb. alma formájú vagy vagy körte, ezek mind közre játszanak az alakod formálásában. A hited, önmagad bizalma, szeretete, megbecsülése. Először így szeresd meg magad amilyen most vagy és utána akard a változtatást.Agykontrollal is lehet, de ahhoz sok mindent kell, rendbe raknod önmagadban előbb, hogy sikerüljön."
http://callanetics.hu/


Tapasztalatok


Beauty breast
Három havi adagot rendeltem + krémet kaptam hozzá. Annyit vettem észre, hogy feszesebb lett, jobb lett az állaga. Nem szedtem minden nap a tablettákat, talán azért nem történt nagyobb változás.
Amit olvastam eddig volt akinek semmit nem használt fél év alatt. Olyan is volt akinek A-ról C-re nőttek ugyanennyi idő alatt.

Breast success

Hatóanyag tartalma lényegében ugyan az. Erről keveset hallottam.
Akinek van tapasztalata írjon. Akár jó vagy rossz.

Erdic

Baromi drága, sikertörténetet nem olvastam róla.

Mellrágó

Van akinek használ. De kevés sikert olvastam róla.


Varázshármas
AROMAX mellápoló olaj (750.-Ft/20ml)
SUNFLEUR mellfeszességnövelő balzsam (1600.-Ft/200ml)
King of Kings kapszula (kb. 600 -800 .- Ft/50db)
Talán egy kicsi növekedést sikerült elérnem.


Varázsnégyes
AROMAX mellápoló olaj
SUNFLEUR mellfeszességnövelő balzsam
szójalecitin kapszula
lenmagolaj-kapszula
(Állítólag a varázshármas hatásosabb)

Bioclinica krém

Nagyon jó feszesítésre, talán az egyik legjobb. Apróbb ráncokat eltünteti. Bár növekedést nem tapasztaltam.

BB krém

Az az egy havi adag nem volt elég, hogy komolyabb eredményt elérjek. De az állagán javított.


Eddig leghatékonyabbnak a varázshármas, BB, Procurves, masszázs, agykontroll, bizonyult.


* Varázs hármasnál/négyesnél a sunfleurt és az aromaxot 12 órás eltéréssel kell alkalmazni. Tapasztalatok szerint.


Beauty Breast kapszula 2 heti és Beauty Breast krém 1 heti használata után mellbőségem 86 cm-ről 88 cm-re változott. Felül is teljesen telített lett a mellem, elérte maximum telítettségét, márcsak hosszanti irányba várom a növekedést oldalnézetből is.
Most kezdtem el a 3.doboz BB-t, kb másfél hónapja szedem, mert volt olyan h többet szedtem...háát, eddig nemsok minden történt, amikor azt hittem vmi elkezdődött akkor csak a mensi miatt lett duzzadt...talán egy leheletnyit teltebb.

Fél éve pumpálok és van eredmény...:)

Nálam a kúra 5. hónapja után indult el a mellnövekedés és a 20 éves koromtól B-kosaras melleim D-kosaras méretűre nőttek a 9 hónapos kúra után! Ennek immár 4 éve, azóta semmit nem változtak a melleim, tehát a hatás tartós. :D Előtte soha nem voltak ilyen szép telt, kemény melleim, szép dekoltázsom (talán csak a terhességeim idején, de az múlandó). Beauty breastet használt.

Én jobban hiszek a Beauty Breast-ben, nekem attól nőtt 2 kosárméretnyit a mellem, ezt már folyamatosan 5-6 éve látom a piacon, ez tényleg a legtöbb nőnél hatásos! (Én is azért vettem ezt.) Nálam 9 hónapos kúra kellett, de van olyan ismerősöm, akinek elég volt 6 hónap is. Végülis a lányok melle sem 1 hónap alatt fejlődik ki, idő kell a növekedéshez.

Én is a Beauty Breast szedtem régebben, de nekem nagyobb lett tőle a mellem akkor, amikor szedtem, nem olyan mint mensi előtt, hanem tényleg nagyobb és még feszesebb lett, és ez akkor még ruhán keresztül is feltűnt a páromnak! Viszont a végefele már nem volt hatása...és ezt nem tudom mire vélni. Tapasztalat? Olyan volt akkor, mint mikor mensi előtt megduzzad. Amúgy azóta tényleg nagyobb lett (na nem sokkal), nem tudom, hogy ettől-e. Igyekszem oda hízni :) Nem ettem többet, soha nem voltam kövér, és hízásra hajlamos! Nem híztam akkor sem és soha! A melleim viszont nagyobbak voltak és feszesebbek! Addig a három hónapig folyamatosan olyan volt, mint mensi előtt, ami mellfeszülés egyébként csak kb. egy hétig szokott tartani. Inkább úgy mondanám, hogy mensi után nem ment össze a mellem. Nem szedtem sose fogamzásgátlót, a hízásról nincs adatom, nem méregetem.

Egy hónapja szedem lassan a BB-t meg használom a krémet a chikung mellmasszázzal plussz iszom a komlóteát is. Eddig 2 cm a növekedés meg talán szebb a formája kicsit, de főleg az elején tapasztaltam feszülést

Pumpálás után nem fér bele a cicim a melltartóimba! Utána fokozatosan leapad! Mensikor nem szoktam pumpálni, tehát akkor van pár napja visszaállni az alap méretre, de már nem apad vissza olyan apróra!Nem méregetem, mert attól csak elmegy a kedvem, de biztos vagyok benne, hogy nőtt pár centit, mert fogásra nagyobbnak érzem.....A párom nem tudja, hogy pumpálok és Ő is megjegyezte, hogy kicsit nőttek, úgyhogy kitartó vagyok!Azt viszont tudd, hogy nekem a kezdeti pumpálásnál kissé összementek, de ezt írják is a pumpáról, hogy először kiméregtelenít és ezért kisebbek lehetnek, majd utána kezd el növekedni! 7 hónapja kezdte el.
Procurves 5. hónap elején. Nőttek de a legjobb indultal is 1 kosárméretet.

görögszénamag-teás krémes kenegetés nekem nem jött be! kb 3 hónapig kenegettem mineden este, és semmi...

3 havi BB kapszulát rendeltem. Eleinte (6 nap szedés után!) volt bizsergés, feszülés és látványos mellnagyobbodás, de ez csak pár napig tartott és elmúlt. Azóta is szedem, de most már mindjárt elfogy az 1. doboz és a mellem olyan, mint volt, még csak az a szép hatás sem maradt meg!

Breast Control nevű terméket használom már 4. hónapja nagyon jó eredményekkel. A csíkok eltüntek, a mellem kerekebb lett, szebb formája lett. Jó érzés használni olyan ruhákat, ahol a dekoltázst szabadon hagyhatom

A mérettel indult, és mostmár C-nél tart a mellpumpától.
B-ről C-re nőttek a mellpumpától.


Mellnövesztó rágó. Ez az egyedüli aminél a nőgyógyászom rögtön kiszúrta a változás. Régen jó melleim voltak de így 2 gyerek után 38 évesen..háát..... Azóta már sokal jobban nőnek érzem magam, teltebbek a melleim, a melltartóimat is ki kellett cserélnem és már fel merem venni a régi dögös ruháimat.


Az egyik barátnőmnek volt egy mellrágó nevezetű "csoadaszere".Ha jól emlékszem akkor pesten sétálva az utcán látta egy kis matricára ráírva, hogy nagymelledlesz.hu és onnan szerezte. Azt mondta hogy neki bevált, én alig hittem a szememnek mikor megmutatta, sokkal teltebbek és feszeebek letteka mellei!
Én még csak most fogom majd megvenni.
3 hónapja használja a mellrágót, havi kb 2 db dobozzal rendel a weboldalró. Teljesen természetes alapanyagoból készül a rágó. És az íze is jó. Azt írják hogy 1-2 nap és megérkezik a mellrágó
Sokoldal fórumról
(elejétől 2010-09. 11-ig.)Beauty Breast-kúrámat és nekem az a tapasztalatom, hogy 5-6 hónap után indul be a mellnövekedés. Addig semmi változást nem láttam, 5 hónap után viszont látványos lett. Mellnövelés előtt egy 2 hetes méregtelenítést csináltam (teával) fogyó holdfázisban - növekvő holdfázisban kezdtem el szedni a BB-kapszulát és a BB-krémet a leírás szerint - naponta 2x (reggel és este) 2-2 görögszénamag kapszulát is szedtem mellé - nem dohányzom, nem iszom alkoholt. Ezek után a 75A méretű melleim most 75C-sek lettek! Én a magam részéről nagyon elégedett vagyok, szerintem kb. háromnegyed év alatt ez nem rossz eredmény. Előtte próbálkoztam Erdic, Breast Success, Clinians kúrákkal is, de abszolút nulla volt az eredmény, viszont jó sok pénzt kidobtam az ablakon.

Beauty Breast hatását. Hetedik hónapja szedem és kenem. Nem cigizek, nem kávézok, nem iszok szénsavas üdítőt és szeszes italt. Nem szedek gyógyszert, még csak szoliba és infraszaunába se járok. Holdnövekedéskor kezdtem el szedni. A lényeg, hogy a mellem semmit nem változott! Van rajtam egy kis fölösleg is.

Neki 70Bről indult, és lett 70 C, szépen kikerekedett neki is. Procurvest használt.

Előkészületnek mindennap ittam egy csésze komló-kamilla teát és mindig reggelre feszesek és duzadtabbak lettek a cicik. Ezt rendszeresen tapasztaltam. Most procurvesel is ugyan ezt éreztem. Kiegészítem még lenmagolajjal is.
Már 15 napja szedem a változás tapintható, sokkal teltebbek lettek.

Egy másik fórumon találtam a görögszéna krém készítését. 4-5 teáskanál görögszéna magot 1-1, 5 dl vízben pár percig forralsz, majd ha kihűlt leszűröd. 100gr alapkrémbe belekeversz 2 kávéskanál mézet, majd hozzá adod a kihűlt teát és jól összekevered. Kicsit folyósabb lesz, mint más krém

Breast Solutionst, majdnem 2 hónapja szedem de semmi eredmény nem látható.

procurves nagyon bejött!75Bről 75D lett, hegyes, kicsi formáról nagy, telt gömbölyűre változtott, és most járok a harmadik hónap elején(tehát elvileg csak most fog igazán kiteljesedni a dolog)

probáltam a siluette krémet, és túl sok jót nem tudok mondani róla... külföldröl rendeltem, és igy a postaköltségek 2x annyiba kerültek, mint maga a krém! nagyon nagyon picit segített, de az eredmény nem látható, csak tapintható...

Két hete iszom majd minden este a komlótoboz teát (Herbária, barna zacskós), és reggelenként 2 ek. darált lenmagot iszom kefirrel. Az első héten iszonyúan feszülni kezdtek kis melleim, mostanra pedig látványosan növekedni kezdtek. Továbbra is lelkesen folytatom a kúrát, mindenkinek ajánlom!!! A teának tényleg szörnyű az íze, de mostanra megszoktam. A lenmag pedig nagyon finom és egészséges. Csak jót mondhatok róluk. A két hét alatt teltebbek lettek a melleim, kosarat persze még nem változtak, de a páromnak is feltűnt a változás. Úgyhogy én továbbra is lelkesen iszom a teát, és eszem a lenmagot.

Én a Beauty Breast kapszulákat használtam - 3 havi adagot, eredmény 4cm, meg sokkal teltebb lett


sok mindent kipróbáltam már én is. A mellpumpa nekem nem vált be. Majdnem 1 évig használtam, teljesen összementek kiürültek a cicijeim, mintha direkt le akartam volna fogyasztani őket. Azt nem tudom hogy mit csináltam rosszul. azt hiszem most én is inkább fitocuccokkal próbálkozom. Mabelle , szilícium gél/ez erősíti a szöveteket/.


sziasztok! Én két hete használom a Perfect womant és már láthatóan nagyobb a cicim, jobban kitöltöm a melltartóm. csak ajánlani tudom mkinek, én biztos nem szednék be bogyokat, ráadásul naponta több szemet. Ez bevált!!: )


Sziasztok, nekem használt a Beauty Breast, 1 kosárméretet nőtt. A volt, és most B- s lett. 3 havi BB- t szedtem be, a 3 hónap alatt egy doboz ultra szójalecitint is beszedtem és 3 BB krémet kencéztem a melleimre. A másik fórumon olvastam, hogy azért jobb a BB, mert van benne B vitamin is és nem mellékesen csak 3. 590 Ft/hó.  Egy ex barátom meg is jegyezte, hogy nem is emlékezett, hogy nekem ekkora melleim voltak. Pontosabban, hogy látható melleim voltak


én csak ajánlani tudom a Beauty breast- et! nekem bejött. mellrágóról sokat hallottam, hogy hatástalan


Sziasztok! Nekem a Beauty breast elég jól bevált. VAgyis még most is használom : ) 2. hónapnál tartok. Eddig +2cm, meg sokkal teltebb. : ) Ti mit használtok? Milyenek a tapasztalataitok?


Nekem is van mellpumpám kb. 10 hónapig használtam napi 2-szer fél órát, de nekem lefogyasztotta legalább a felére.majd meg bolondulok.a párom nem is tudta hogy van gépem , de azt furcsállotta egyidő után , hogy egyre kisebbek a melleim.Most mindenféle kencével próbálom helyre hozni.Ettől függetlenül másnak beválhat a gép.


Én is használtam pl. sunfleurt, aromaxot, lenmagpelyhet...ki is kerekedtem, persze nem pamela anderson módjára, de nekem ez is valami. Most akkor ilyen alapon sunfleur, meg lenmag ügynök vagyok?


Sziasztok! Korábban a BB krémet használtam, de nem voltam elégedett. 2 hónapja rágom a mellnövesztő rágót és már a nőgyógyászom is észrevette a változást  A pasim kész van tőlem...


Megosztom veletek a jó hírt, 3 hónap használat után bevált a varázsnégyes  Nagyon boldog vagyok, centit sajna nem tudok mondani, mert nem mértem előtte, de olyan szépek, és láthatóan nagyobbak is lettek. És ami a legjobb, hogy nem csak én látom a változást. Csütörtökön unokahúgom ballagásán voltam, és kicsit kivágott blúz volt rajtam, és ő is megjegyezte, hogy nem is emlékezett, hogy ekkora cicim volt.


nekem is gyerekkorom óta az egyik mellem nagyobb volt mint a másik és iszonyúan zavart, szedtem tablettákat is meg mindent. Aztán Angliából rendeltem egy vákumos mellnövelő gépet 2 éve, az Enhance-t (akkor még itthon nem lehetett kapni, ma már igen: link). Nem mondom, hogy tökéletesen egyformák lettek, de sokat javított, mind a melleimen mind pedig az önbizalmamon:) A mellem kb fél-egy kosárméretet nőtt, feszesebb, duzzadtabb lett.


 Beauty Breast termékeket próbáltátok már??? Én azt szedem és bevált  5 hónapja szedem és melleim feszesebbek és 1-2 kosármérettel teltebbek lettek. Azt hallottam, hogy az első eredmények eléréséhez 3 hónap kell, én utánna sem hagyatam abba a szedést. Jó, nem kell óriási mellekre számítani, de műtét nélkül ez is nagyon jó.


sziasztok.én a perfect woment használom.és bevált.3, 4 honapja kenem vele.és most is rendeltem a következö adagot.én imádom a krémet, , ezt, és enélkül már nem is lennék boldog.szép lett a mellem, nagyobb, teltebb.kitartás, türelem.ennyi kell csak.
Megosztanám veletek a tapasztalatomat. 4 hónapja szedem a Breast Success kapszulát, 3 hónapja használom mellé a Perfect Woman krémet és 2 hónapja vettem meg a Breast Balance vákuumos mellnövelő pumpát. A változás? 79, 5 cm-ről 86.5 cm. Közben konzultáltam egy nőgyógyász dokinővel is aki megerősített benne, hogy ezek a dolgok ha kitartóak vagyunk, működnek! Ja, és egy jótanács. Hiszek a homeopátiában, így találkoztam egy bácsival, aki Indiában élt évekig és ott megtanulta az ottani gyógymódokat. Ha kívülről befelé masszirozod a melled, azzal csökkenést érsz el. Belülről kell kifelé huzogatni erősen az ujjaidat a hónaljad felé a bimbó feletti részen, illetve alulról felfelé szintén a bimbó felett. Jó sok krémmel ajánlatos ezt a masszázst végezni! Ezt napi 5-10 percig kell csinálni mellenként. Másnap kicsit fájni fog, de az annak a jele, hogy a mirigyek elkezdtek "dolgozni". Sok sikert mindenkinek!
Annyit még hozzátennék, hogy csodát ne várjatok, ha nem vagytok kitartóak. Én 4 hónap alatt értem el ezt a 7 cm változást, de még legalább ennyire szükségem lenne, annyira lapos voltam. Én azt mondom, ha fél évet rászán valaki, látványos változást érhet el. Bevallom, nem leányálom minden nap 40-60 percet vákuumozni a mellett, amíg nem szoktam hozzá fájt is, a krémmel is napi kétszer (reggel és este a vákkumozás előtt) kenem magam alkalmazva a masszázst és néha bizony nekem is csúnyán szólva "tele a tököm" az egésszel. Aztán lenézek és látom, hogy nem hiábavaló a fáradozásom :-)
Mikor utoljára írtam 7 cm növekedésről számoltam be 3 hónap alatt. Azóta a cickóim még 1.5 cm-t nőttek, egy hónap alatt. És semmi mást nem tettem csak folytattam az addigi kúrámat. Tabletta, krém és vákuumos mellnövelés. Bár igaz, hogy a Breast Success kapszulámat 4 hónap után lecseréltem a Pueraria Mirifica nevű kapszulára, mert szerintem a másikat már kezdte megszokni a szervezetem. De az eredmény önmagáért beszél! Mint korábban írtam a Perfect Woman krémet és a Breast Balance elemes mellpumpát használom. A pueraria mirifica kapszula ugyanazt a növényi gyökeret tartalmazza mint a B2Up rágógumi, csak jóval olcsóbb és nagyobb a hatóanyagtartalma. Én szállítással együtt 6400 Ft-ért vettem, egy dobozban 100 db 250 mg-os kapszula van. Én napi 3-at szedek. Vákuumozni napi egyszer szoktam 40 percet.
Napi egyszer használtam 40-50 percet és egy hónap után már elkezdett megmaradni. Először is nagyobbnak fog tűnni kezelés után a cicid, de az csak a felpumpálás miatt lesz, pár óra múlva az leapad. Viszont egy hónap után már fokozatosan megmarad. Én 3 hónapot használtam


Breast success tabletta semmit nem használ 6 hónapig szedtem és semmi nyoma!!


Az egyes ember tapasztalata a saját vágyainak és félelmeinek összesége, mindig az lesz a tapasztalat amelyik az erősebb. Ha megértél rá lelkileg, vagy, ha átküzdöd magad a félelmeken, akkor pozitiv, ha a félelmeid erősebbek akkor negativ világot építessz. Szóval sokszor a fizikai tettek nem elegendőek, gondolkodásmód váltásra is szükség van. (Mennyire érezzük magunkat belül vonzónak, vagy egyáltalán nőnek)


Már írtam mikor elkezdtem használni a varázshármast és ígértem, hogy beszámolok. Most tartok 3 hétnél. Nőni nem nőttek semmit az igaz, hogy feszesebbek úgyhogy arra mindenképpen jó.


Használtam a varázshármast is de csak 1-2 cm volt a változás viszont ha lehet így mondani nagyon szépek lettek a kis melleim. Feszesek és úgy állnak ahogy kell. Erre mindenképpen jó volt.


nekem a mellpumpa a 2 hónap után hozott maradandó eredményt, mint már többen is irták egyre kevésbé esik vissza, aztán már plussz is lesz. És a végén is fokozatosan kell abbahagyni, mondjuk heti 1 pumpálást még egy jó darabig csinálni.


1 hónapja használom a varázshármast, kiegészítve B-vitaminokkal, néha szójalecitinnel és határozottan feszesebb és teltebb lett a mellem! A b-s push up-os mellcimet is alig töltöttem ki, most pedig már kissé kidomborodik belőle :)).


3 hete szedem a Beauty Breast kapszulát (hellyel közzel mert elfelejtem bevenni, később meg akkor már nem pótolom). Kb. egy fél dobozzal sikerült bevennem, eddig 1, 5 cm az eredmény (ha nagyon akarom akkor 2 cm)
A rekord amiről eddig hallottam, az 7 cm volt 3 hónap alatt.
 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Már 3 hónapja szedem a Beauty Breast mellnövelő tablettát és szemmel létható a változás! Már a párom is észrevette! Lassan ott tartok, hogy lecserélem a melltartóimat egy kosármérettel nagyobbra! Nekem nagyon bevált! És ráadásul olcsó is! A hatása szinte teljesen az Erdic-hez hasonlítható, csak ez megfizethető!


20 napon át szedett Hard Breast tablettát és ettõl +10cm-t nõtt a mellbõsége!!!!
Vagy mondom még Pompom1-et, aki 2 hét UH-gép használat után +4cm-t növelt a mellbõségén és még nem fejezte be a kúrát!
1 kosárméret különbség = 2 cm !
Így kicsit kockázatos lehet néhánynak. Aki szedte nem tapasztalt mellékhatást. Akiknek nem használt azok az ajánlott napi 3 kapszulát szedték.
Kép törölve, a kételkedők miatt. :S


Nekem speciel a Bioclinicás krémtõl D-kosarasra nõttek a melleim (kb.6-7 hét alatt), nem is szeretnék nagyobbat!
Kár, hogy nem tudok neked fotót iderakni, de csodás telt melleim lettek, a dekoltázsom is telt lett, olyan mintha plasztikázott lenne, csakhogy ez totál természetes!
Én ezt 2 tégely Bioclinicás krémnek köszönhetem, össz. 13000.-Ft-ba került.
(Nekem +5cm-t nõtt a mellbõségem!)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.nlcafe.hu/index.php?id=1057&fid=441&topicid=58773&bw=0&forumuser=&forumuserid=&step=3&page=103
lutakkr
2006-03-19 15:386421.

Na, 5 hónap növesztgetés (varázsnégyes 4 hónapig, 1 hónap csak lenmagolaj, aztán BB krém+lenmagolaj 2 hétig) és +2cm mellbôség növekedés után, gondoltam, felteszek ide egy elôtte és egy utána képet. Sajnos nem sikerült pont ugyanolyan szögben és fényviszonyok között fényképeznem, de az talán látszik a képeken, hogy felül sokkal jobban kiteltek a melleim (ez a melltartóimban is érezhetô

Első próbálkozás a Bioclinica volt 2004 novembertől 2005 februárig. Amíg használtam, +3.5 cm, tök szép volt, aztán miután abbahagytam, visszament nagyrészt. Elkezdtem aztán 1 éve a Sunfleurt és az Aromaxot, lenmagolajat, de május vége fele ellustultam, szeptemberig semmit sem használtam, aztán sunfleurt és a faberlic krémet, aztán csak ez utóbbit 2 héttel ezelőttig. Azóta ismét aromaxot is és KK-et szedek. Rákapcsoltam az utóbbi kettőre is, mert úgy láttam, most jó növési passzban vagyok. No és időnként agykontrollozom őket, és szeretem magamat, úgy ahogy vagyok. És kisebbekkel is szerettem magam, ne nézzetek furán Összességében a 1.5 év alatt 4 cm pluszom van és teltebb

(Ctrl+F-el lehet keresni.)


C

23 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok!Valaki segítene nekem abban hogy szeretném elkezdeni a procurves tabletta szedését de nem tudom hogy Magyarországon hol tudom beszerezni, mert ami oldalt találtam az Amerikából küldenék úgy meg kicsit sok lenne a postaköltség...

Névtelen írta...

4 doboztól ingyen szállítanak. Mo.-ról szerintem nem lehet rendelni.

Névtelen írta...

Sziasztok Csajok! Tudtok nekem segíteni?Vettem komlót,görögszénát,és kecskeruát.Hogy tudom megcsinálni teának?És elég csak ennyi,hogy nőjön a mellem??

Árnyék írta...

Szia!

Keverd össze a 3 teát, engedj rá forró vizet és hagyd állni 20-30percig. Reggel és este ajánlom 3dlert. Dl-enként ajánlok 1-got beletenni. Mérlegen ki tudod mérni előre. Bocs a késői válaszért.

Névtelen írta...

sziasztok
a teahoz mibol mennyit kell hasznalni?
koszonom elore is

Árnyék írta...

Szia!

Attól függ melyik teához. Általában dl-enként egy kiskanállal.

Névtelen írta...

nálam ez a módszer vált be:
igazicicik.blogspot.com

Névtelen írta...

Sziasztok!
A beauty breast kapszulat hol lehet megvásárolni a legolcsobban? köszönöm a segítseget!

Névtelen írta...

Sziasztok lányok! :)Már régóta olvasgatok a témával kapcsolatban és rendeltem is jó pár dolgot (krémeket, kapszulákat) persze jó drágán, próbáltam otthon mindenféle teát, masszírozót, tinktúrát, borogatást, úgyhogy volt időm kitapasztalni melyik az ami nálam a legjobban beválik. A legjobb eredményt persze a legnehezebben beszerehető (és a legdrágább) növénnyel sikerült elérni. Ez pedig a Pueraria Mirifica.Mivel nem szeretnék naivan 20 ezreket fizetni hónapokon át, hogy Pueraria Mirifica tartalmú krémet használhassak, rendelek Thaiföldről növényt amiből tinktúrát, majd a tinktúrából krémet készítek.Rendelni viszont csak nagyobb tételben lehet ezért amit nem használok el szeretném eladni, hogy visszajöjjön az ára. Még ha nem is biztos, hogy visszatérül az ára nyugodtabb szívvel adok ki érte pénzt, mert legalább tudom, hogy amit bele rakok az benne van. :)Még csak most fogok a héten rendelni, ha valakit érdekel Pueraria Mirifica tabletta azt is tudok mellé rendelni. Ez is érdekes, hogy a Pueraria Mirifica tartalmú kapszulákat is 16.000 Ft-ért árulják itt Magyarországon, de külföldön is hasonló árkategóriában van. Természetesen ha Thaiföldről rendeljük ennek a töredékéért be lehet szerezni.A krémet 2500-3000 Ft-ért adnám (attól függ postaköltséggel,tégelyekkel,egyéb hozzávalókkal mennyire jövök ki).

A kapszula szerintem 3000-ért megoldható (100 db), ha az 500 mg-osat rendelem, a kisebb hatóanyagtartalmúak olcsóbbak, viszont abból akár napi 4-et is be kell venni, 500 mg-nál elég napi egy hogy használjon.Szóval akit érdekel akár a krém, akár a tinktúra vagy kapszula nyugodtan írjon itt, vagy estroyalcream@gmail.com e-mailen.

Ja igen :), Estroyal ezen a néven teszem majd fel ebayre, hátha többeket érdekel.A saját részemre 8 összetevős krémet készítek (Szója,Görögszéna,Vörös lóhere,Fűrészpálma, Fehér Kwao Krua, Komlótoboz, Lenmag és Kudzu) ebből is marad bőven. Ha valakit ez érdekelne ezt is megbeszélhetjük. Akár önmagában a tinktúrát, vagy a kész krémet.Részemről most lázadok. Ne fizessünk már 20ezreket azért mert valamit dobozba raknak és ráírják, hogy hatásos. Ha nem is tőlem rendeltek, de lázadjatok ti is :D. Otthon is megoldható. Nyilván amit most én csinálok az ugyanúgy sokból jön ki, mivel csak nagy tételben megy (ezért próbálom eladni) de aki nem akar érte sokat adni csinálhat krémet az olcsóbb, itthon is beszerezhető anyagokból (pl. görögszéna, komlótoboz).


Sok sikert és soha nem szabad feladni!! :)

Névtelen írta...

Sziasztok, itt egy angol nyelvű kérdőív a természetes mellnövelésről, ha ki lesz értékelve, azt is linkelem:
http://freeonlinesurveys.com/s.asp?sid=j...wp37419859

Névtelen írta...

Kedves mindenki!

Tudna nekem vki bővebben írni erről a Pueraria Mirifica-ról?
Olvastam itt egy lány bejegyzését róla, adott is egy mail címet, de hiába írtam oda, választ nem kaptam.
Esetleg valaki tud róla valamit?
Hogy tudnék neki üzenni?

Válaszokat előre is köszönöm!

Üdv: Timi

Pueraria Mirifica tabletta

Tímea Leskó írta...

Szia.

Én is ebayről rendeltem,még nem tudom,hogy jó-e most fogom kipróbálni.Ha adsz e-mail címet belinkelem hogy honnan rendeltem.Szinte fillérekért a 100 db-os 350 mg-os ebből úgy tervezem 2 tb elég lesz :-)

Névtelen írta...

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogyha megrendelem a beauty breast az mennyi idő múlva hozzák ki? És azt postáshozza ki vagy a szállító?

Névtelen írta...

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem , hogy a beauty breast csak interneten rendelhető vagy gyógyszertárakban is kapható?

Névtelen írta...

Sziasztok!

Igen érdekes tapasztalatban volt részem pár napja!
Az eset kategóriáját tekintve az agykontrollhoz tartozik, és a furcsa az volt benne, hogy nem tudatosan csináltam!

A menstruáció előtti napokon a legtöbb nő észlel átmeneti mellnövekedést, ami természetes. Viszont amit le fogok írni, az nem tehető erre az időszakra, és hízni sem híztam! Ezért ezeket teljes biztonsággal ki tudom zárni.

Lényeg a lényeg, kedvem támadt pár napja só-liszt gyurmázni, és kézügyességem és türelmem próbatételeként egy meztelen, oldalt fekvő nőt formáztam. Tökéletes alakot akartam neki készíteni, és egészen belefeledkeztem. A mellekhez érve mohón újra és újra belecsíptem a maradék anyagba, és tovább gömbölyítettem a már amúgy is dús idomokat. Közben azt gondoltam, hogy még nagyobb melleket, MÉÉÉÉG NAGYOBB MELLEKET! Jókedvemben kacagtam egyet, milyen kis dúvad vagyok, aztán elkészült a mű, és eltettem száradni. Hát, másnap vettem észre, hogy kissé szűkös a melltartó, és ez az állapot zsurlótea - vízhajtó - fogyasztása után is fennmaradt! A vőlegényem is megjegyezte, hogy nagyon kikerekedtem mellben!

Mindenkinek megvan a saját technikája, csak eddig talán még nem fedezte fel! A gondolatok energiává válnak... Rajtunk műlik az energia pozitív vagy negatív mivolta!

Mindenkinek eredményes bögyösödést kívánok! ;)

Névtelen írta...

Sziasztok csajok!
Na én mindössze egyetlen hónapja kezdtem mellnövesztésbe, de az eredmény nagyon látványos! Kettő centi, kevesebb, mint egy hónap alatt! És sokkal keresekbbek, szebbek a melleim, a köztük lévő különbség is kezd eltűnni. 1 hónapja szedem és kenem a BB-t, már két hét után kerekebbek lettek a melleim! Kb. két hete vettem hozzá egy King of kingset, egy hete még Aromaxot és Sunfleurt is használok, illetve iszom görögszénamagot, az igazi növekedés ezután állt be, és még most is tart, napról napra látom, hogy szebbek, nagyobbak,teltebbek a cicijeim, és ezt már nem csak én és a párom vettük észre, hanem egy barátnőm is.:) (Megkérdezte, nem vagyok-e terhes, hogy így kikerekedtem...Egy bő pulcsi alatt, csajok!) Hónapok óta szedek fogamzásgátlót, de nem sokat használt. Innen a 6mp-es masszázs technikáját alkalmazom, szerintem az is sokat segít. Hozzá kell tennünk, hogy nincsenek kis melleim, tehát eleve a tájékoztatók szerint nem várhatok akkora eredményt (90C körüli, egy erősen xs-es mérethez), de mivel a barátom a kifejezetten nagy cicikre bukik, gondoltam, próbálkozzunk! Tényleg csodálatosak a szerek, nekem nagyon, de nagyon sokat dobnak az önbizalmamon! Tervezek még szerezni egy Procurvest, egy Silhouettet is, illetve ki akarom próbálni a mellrágót...Nekem az a tapasztalatom, hogy mindenkinek más használ igazán. Régen szedtem Breast Maxot, és semmit nem javított a dolgokon, viszont egy barátnőm ajánlotta, akinek szépen kikerekedtek a mellei tőle! (Majdnem két kosárméretnyi változásról beszélünk!) Szerintem ha igazán hatásos módszert akartok, alkalmazzatok több dolgot egyszerre, és ne feledjétek a masszírozást, illetve az edzést! :) Továbbá tényleg rendszeresen, hónapokon át kell szedni ezeket a dolgokat, nem szabad csodát várni rögtön. (Viszont ha 1-2 havi kúra után semmi változás nincs, akkor cseréljetek bogyót, mert nektek az nem fog működni, amit éppen használtok.) Tudom, hogy az, hogy az ember több dolgot szedjen egyszerre, masszírozgasson, és még eddzen is, drága és megterhelő, de gondoljatok arra, hogy még mindig nem annyira, mint a szilikon! :) Én nagyon bizakodó vagyok, és nektek is ezt tanácsolom, mert a pozitív hozzáállás nagyon sokat segít! :) Szerintem ez is közrejátszik a szép eredményhez! Hajrá csajszik, és ne csüggedjetek! :) Valami biztos mindenkinek működni fog! :)

Névtelen írta...

Sziasztok!
A len mag tényleg segíti nőni?
Ha igen, han használjam?
Köszi
Én nem tudok-akarok rendelni-venni semmit....vmi bevált házi praktika????
Köszi előre is :)

Névtelen írta...

Lenmagpehely is jó. Dm vagy patika, biobolt. És igen, van ilyen mellékhatása de amúgy egészségügyi szempontból is nagyon jó. (Omega3)

Névtelen írta...

Köszi

Névtelen írta...

Sziasztok!
Én igazából nem is kutattam a témában, csak olvastam, azt hiszem, egy joy-ban, hogy különféle masszázsokkal feszesebbé lehet tenni a melleket.
Nálam egy dolog vállt be, de az látványosan. Igazából nem is valódi masszázs, csak az a lényge, hogy markold meg a melleid, nem erősen, csak úgy, hogy kellemes legyen. Hol erősebben, hol gyengében szorítsd, aztán csak simogasd.
Nekem nagyjából két nap után elég rendesen megduzzadtak, annyira, hogy már nem fértek el úgy a tenyeremben mint régen. De ez nyár közepén volt és mivel elég kicsi a mellem, ha otthon vagyok, nem hordok melltartót és nem is igazán tűnt fel a válltozás, csak amikor nagyjából egy hét múlva megpróbáltam beletuszkolni magam a 75 A-s melltartómba.
Durván kibuggyannak belőle, ráadásul feszesek és kemények, szóval én ezt a módszert javaslom, mert nagyon bevállt. ;)

Zsanett írta...

Szia Èrdekelne a kapszulád ill a krèmed. Mint sokan mások èn is nèzegetem ezeket a termèkeket de őszintèn nem hiszek bennük. Az árakról ne is beszèljünk. Elolvastam amit írtál nagyon meggyözőnek találom ès ami a legfontosabb mèg az ára sem sok . Egy próbát szerintem megèr. Hol tudnám megrendeni vagy megnèzni a termèkeidet??

Unknown írta...

Az lenne a kérdésem hogy elég ha egyszerre csak ehy mellnövelöt használok pl:BB vagy krém is kell hozzá??
A válaszokat előre is köszönöm!
Adrienn

Unknown írta...

Sziasztok!
En azt szeretném kérdezni hogy mitől nojon meg vagy hogy mit csinaljak?