Linkek

Bejegyzések

2014. november 19., szerda

Eladó kavitációs, rádiófrekvenciás készülék

Eladom a LUNA Box Multifunkciós alig használt Készülékem 450 E ft-ért

Érdeklődni:
ejkert@gmail.com
06704517457
Pápán megtekinthető és átvehető, vagy futárszolgálattal küldömA LUNA Box Multi alkalmazása:

Zsírbontás
Ránctalanítás
Alakformálás
Cellulit kezelés
Arcfiatalítás
Dekoltázs és kézfej-fiatalítás
Toka kezelés
Megereszkedett bőr kezelése

Kisebb szalonoknak ajánlom.

A Luna Box Multi tulajdonságai


 • egyedülálló design
 • 5 kezelőfej: 2 db kavitációs és 3 db rádiófrekvenciás
 • Bipoláris és tripoláris rádiófrekvencia
 • minden bőrtípusra, mindenkinek ajánlott
 • kényelmes és fájdalommentes
 • egyszerű használat, elegáns képernyő
 • alacsony beruházás, magas bevétel
Az ultrahangos kavitációról

Az ultrahangos kavitáció az esztétikai gyógyítás egyik úttörő, kiemelkedően hatékony vívmánya. Az eljárás nem igényel fizikai beavatkozást, a kezelés során nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szöveteiben mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során nyomásváltozás jön létre, mely az ott található zsírsejteket szétbontják. Az így szétbomlott zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül eltávoznak a májba, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt kiürülnek a szervezetből.

Mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Ez azt eredményezi, hogy a visszahízás esélye a kezelt területen csökken.
A Rádiófrekvenciáról

A rádiófrekvencia férfiak és nők számára is kiváló módszer a fogyókúra után megmaradt zsírpárnák és a narancsbőr eltűntetésére, az arc és a test bőrének feszesítésére, toka, petyhüdt bőr felszámolására. A rádiófrekvencia felmelegíti a zsírsejteket, ezáltal megnyílnak a cellák falai, és a zsír kötőszövetbe távozik. A rádiófrekvenciás kezelés közben a kezelt terület hőmérséklete 41-42 C°. Tehát a melegítés hatására a zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik.
Kezelőfejek
  

Gyakori Kérdések

Kinek ajánlott a kavitációs zsírbontás?

A kavitációs zsírbontás olyan személyek számára lett kifejlesztve, akik normál, illetve enyhén túlsúlyos csoportba tartoznak és szeretnének megszabadulni a csípőn, hason, combokon, fenéken és karokon felhalmozódott zsírrétegektől.

Kinek ajánlott a rádiófrekvenciás kezelés?

A rádiófrekvencia tökéletesen egészíti ki a kavitációs kezelést, segítve a zsír nyirokrendszerbe történő továbbítását és kiürülését a szervezetből. Önmagában a rádiófrekvencia az arc és test bőrének feszesítésére, a petyhüdt bőr (toka, kar, has, táskás szemek stb.) regenerálására, a cellulit felszámolására, a finom ráncok, vanalak eltüntetésére használható.

Mit tapasztalok a kezelés alatt?

A kezelés nem kényelmetlen, a LUNA Box működése közben a kavitációra jelellemző enyhe ciripelő hangot hall a fülben. Enyhe melegség is tapasztalható. A rádiófrekvenciás fej alkalmazása közben enyhe melegség érezhető.

Milyen ütemben kell a kezeléseket elvégezni?

Ez a zsírszövet mennyiségétől függ. Általánosságban hetente 1 alkalom javasolt, összesen 6-8 alkalomból áll egy kezeléssorozat. Önmagában a rádiófrekvenciás arckezeléssorozat 5-6 alkalomból áll.

Szükséges gél a kezelés alatt?

Igen, a kezelés előtt a kezelendő területet ultrahang géllel kell bekenni. Zsírégető, zsírbontó, cellulit elleni gélek hozzáadásának segítségével növelhetjük a hatékonyságot.

Van szükség bármilyen előkészületre, utókezelésre?

A kezelt személynek a kezelés előtt érdemes 1-2 liter vizet meginni, a kezelés után szintén. A kiválasztott zsír és salakanyagok kiürülését sok folyadék fogyasztásával valamint megfelelő, zsírmentes diéta betartásával segíteni kell. A kiválasztás időszakában (2-3 hét) nagyon fontos a helyes táplálkozás. A kiolvasztott zsír a savas kémhatású, ami így savasítja a szervezetet, ezért bázikus étrend betartását javasoljuk.
Kiknek nem ajánlott a készülék?

Várandós, szoptató nőknek, Nőknek menstruáció alatt, Epilepsziás személyeknek, Szív és érrendszeri, keringési megbetegedésben szenvedőknek, Pacemakerrel rendelkezőknek, Májbetegeknek, Cukorbetegekek, Helytelen veseműködéssel rendelkezőknek, kezelt területen lévő gyulladás, bőrbetegség, reuma esetén

Milyen eredményeket érhetünk el?

Kavitációval: 1-2 kezelést követően a bőr feszesebb, tónusosabb lesz, a cellulit csökken. Egy kezeléssorozatot követően a zsírszövetből 4-5 kg csökkenés érhető el, akár -6cm-es kerületcsökkenéssel a kezelt területen.
Rádiófrekvenciával: 1-2 kezelés után a bőr feszesebb lesz, a ráncok elhalványodnak. A kezeléssorozatot követően az arc feltöltődik, a finom ráncok eltűnnek, a cellulit jelentősen javul, a petyhüdt, lógó bőr láthatóan feszesebb lesz, a toka csökken.

A kavitációs kezelés tökéletes kiegészítője a rádiófrekvencia, mivel az ultrahanggal felbontott zsírt a nyirokrendszerbe vezeti. Ezen kívül a bőr alól kikerülő zsír miatt szükség van a bőr feszesítésére is, a rádiófrekvencia pedig ebben is tökéletes megoldást nyújt.
Képernyőképek

Technikai paraméterek:
 • 2 típusú kavitációs kezelőfej: 25KHz fotonnal és 40KHz
 • 3 különböző méretű rádiófrekvenciás kezelőfej, bipoláris és tripoláris
 • RF Energia: 50J
 • RF frekvencia: 1/3/10 MHz változtatható
 • Pulzus típusa: folyamatos vagy pulzáló
 • Feszültség: 110V/220V
 • Teljesítmény: 80W
 • Frekvencia: 25KHz és 40KHz fotonnal
 • Aktív kezelő terület: 18,6cm2
 • Működési időzítő: 1-20 perc
 • Kijelző: 8" átmérőjű érintő kijelző
 • Működési nyomás: 500-1060mbar
 • Minősítések: CE LVD, CE EMC
 • Csomag mérete: 38X32X24cm
 • Nettó súly: 8,5kg
 • Bruttó súly: 9,5kg
Forrás:
http://www.mindenamino.hu/termek/luna_box_multifunkcios_kavitacio_rf_gep.html

Nincsenek megjegyzések: