Linkek

Férficsábítás egyik legjobb parfüme!

Bejegyzések

2010. november 29., hétfő

Melltorna gyakorlatok

Melltorna gyakorlatok

A mell csak zsír-, kötőszövetből és tejmirigyekből áll. Az alatta lévő, a hónaljtól a bordákig érő, a melleket megemelő mellizmok felelősek a feszességért és a rugalmasságért, így azokat kell megdolgoztatni.
A gyakorlatok külön külön is elvégezhetőek.
1. gyakorlat
Tegye össze mellmagasságban a tenyerét, és nyomja össze! Lassan számoljon el tízig, majd lazítson. Ismételd meg a gyakorlatot legalább tízszer.
2. gyakorlat
Két tenyerét tegye össze, a mell magasságával egyvonalban. Majd emelje meg a csuklóját az álláig. Amilyen erősen csak tudja, nyomja össze a két tenyerét, úgy, hogy közben ujjait zárva tartja. Ismételje meg a gyakorlatot legalább tízszer.
3. gyakorlat
Üljön egyenes gerinccel, szorítsa ökölbe a kezét, és végezzen gyors tempójú karkörzést. Ismételje meg a gyakorlatot legalább húszszor.
4. gyakorlat
Nagyon jó kis mellerősítő a fekvőtámasz. Érdemes elsőnek a női fekvőtámasszal próbálkozni, mert sokkal könnyebb, de ugyanolyan hatékony. Térdeljen le, majd kulcsolja össze a lábait, és támaszkodjon a kezeire. Ismételje meg a gyakorlatot legalább ötször.
5. gyakorlat
Súlyzókkal való edzés, még jobban elősegíti a mellizom karbantartását. A célnak tökéletesen megfelelnek 0,5-0,75 kg-os súlyzók.
Álljon kicsi terpeszbe. Vegye kezébe a súlyzókat és emelje fel vízszintesig majd vissza. Ismételje meg a gyakorlatot legalább tízszer.
6. gyakorlat
Feküdjön hanyatt a földön. Vegye a kezébe súlyzóit, majd mindkét kezét emelje a melle fölé. Vigyázzon, hogy a nagy lendületben, nehogy megüsse melleit.
7. gyakorlat
Szintén hanyatt fekve történik a gyakorlat. Fogja a súlyzókat a kezébe és emelje a vállaihoz, majd emelje a magasba a súlyzókat.
8. gyakorlat
Szintén hanyatt fekve történik a gyakorlat. Emelje a fejmagasságba a súlyzókat, majd engedje lassan hátra enyhén behajlítva a kezeit a fülei mellé, majd emeld vissza a kiinduló helyzetbe.

Forrás: http://www.vitaminsziget.com/cikk.php?id=2865

Nincsenek megjegyzések: