Linkek

Bejegyzések

2010. szeptember 28., kedd

Így kezdj neki a mellnövelésnek


1. Határozd el, hogy kitartasz, és nem hagysz ki egy napot sem.
 Legyen szó akár kapszulákról, vagy krémekről, vagy éppen mellpumpáról.2. olvass el mindent amit csak lehet, utána döntsd el, hogy melyik módszerrel szeretnél növelni.

3. Méregtelenítés (Ha fitoösztrogénekkel szeretnél növelni.)
A mellnövelést először is egy kíméletes (1- 2 hetes gyógyteás kúra) méregtelenítéssel kell kezdeni. Ezt lehetőleg FOGYÓ HOLDFÁZIS idején tegyétek, mert ez az időszak segít megszabadulni a káros anyagoktól is. Fogyó holdfázis idején kell pl. szőrteleníteni, fogyókúrázni, kapálni, gyomtalanítani, stb. , minden, amitől megszabadulni akarsz, az ilyenkor hatásosabb lesz. A méregtelenítés után kitisztult szervezettel sokkal hatékonyabban fognak majd a mellnövelő hatóanyagok beépülni!4. Kiegészítő anyagok
A mellnövelést NÖVŐ HOLDFÁZIS idején kezdjétek, mert ez az időszak segíti a hatóanyagok beépülését, segíti a növekedést, táplálást. Bármelyik krémet, kapszulát válasszátok a kínálatból, javaslom, hogy : - szedjetek mellé szójalecitin kapszulát (napi 1200mg mennyiségben), ez segíti a hatóanyagok beépülését - szedjetek mellé B- vitamin készítményeket, mert ez segíti a fitoösztrogének beépülését Nem kell méregdrága mellnövelő kapszulákat venni, ugyanolyan jó fitoösztrogén forrás a görögszénamag tea is, vagy a görögszénamag- kapszula, vagy a SZÓJAVIT FORTE kapszula.

Ami gátolja a fitoösztrogének beépülését : dohányzás, alkohol, szénsavas italok, kávézás, gyors anyagcsere, fogyókúra, szaunázás.

Aki egészséges (nincs erős allergiája vagy szervi betegségei) nyugodtan szedheti a fitoösztrogéneket, nem kell félni: nem teszi hatástalanná a fogamzásgátlót, 12 óra múlva kiürül a szervezetből, az ingadozó hormonegyensúlyt normalizálni fogja, sőt komoly rákmegelőző hatása is van, ezt klinikai vizsgálatok igazolják!
/Akaba/
Kapszula/ növény beszerzés 

A herbária, dm, rossmann, a legjobb barátunk, a bioszállítóval, deliboval és googléval együt. :D


Néhány különlegesség beszerzése
(Ha egyszer rendelünk akkor legalább 2 havi adagot. Egy havi adagnak nincs olyan hatása (nem tud beépülni), hogy érdemes legyen megrendelni.)

Találtam egy oldalt ahol gyökereket lehet rendelni. Így lehet kivonatokat készíteni.
Kwao krua, komló, jamsz gyökér, kudzu is kapható
^^
Delibonál meg van mind 2 kapszula formájában.
info a fűrészpálmáról 

Le Saraou kapszula komló (361mg)

Bioszállító:
Kudzu
Villarosa/ jamsz gyökér
Wallmark mabelle ->vörös lóhere 500 mg
Görögszéna kapszulát sajnos nem lehet itt kapni egyenlőre


4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Görögszéna kapszula kapható a biokuckó webáruházban.

Névtelen írta...

Jászberényben a TESCO üzletsoron lévő HERBÁRIA szaküzletben is van!
Én már hónapok óta onnan hordom, mindig van készlet :)

Windis Lilla írta...

Van mellnövesztő hatàsa!??? A Görögszénànak!

Windis Lilla írta...

Van mellnövesztő hatàsa!??? A Görögszénànak!