Linkek

Férficsábítás egyik legjobb parfüme!

Bejegyzések

2011. április 22., péntek

Magamról és a mellnövelésről

Csak egy vagyok a sok közül akit nem áldott meg a sors csodás mellekkel. Rátaláltam az Nlcafe mellnövelés természetesen topicjára, ott sokat tanultam a lányoktól, és Akabától. Neki rengeteget köszönhetünk, akárki is legyen, hiszen ő indította el a topicot, és kiállt a természetes mellnövelés mellett, sokat segített a lányoknak.

    Tehát tulajdonképpen bárki megcsinálhatta volna, mert én csak folytattam amit elkezdett.  Láttam, hogy néhányan igencsak szép eredményeket értek el, persze ehhez kitartó munka és rengeteg türelem kell. Néhány év elteltével igen csak fúrta az oldalam, hogy ideje lenne egy oldalon összefoglalni minden létező mellnövelő módszert, még azt is ami a legkisebb növekedést hozza. Ez magamnak is egy jó összefoglaló volt, és azoknak is akik még csak ismerkednek a természetes mellnöveléssel. Már csak azért is jó, mert így csak egyszer kell leírnom a dolgokat, és nem kell külön mindenkinek. Ezzel a bloggal rengeteg fórum hozzászólást, olvasást lehet megspórolni.

     Azért is hoztam létre ezt a blogot, mert küldetésemnek érzem, hogy segítsek sorstársaimon még ha nem is kapok cserébe semmit. Tehát okom sem lenne hogy bárkit is megtévesszek! Nem a magam szórakoztatására írom, pénzt se kapok érte. Bár még lehet, hogy így sem hiszik el sokan amit írok, de erről nem én tehetek, nem az én bajom. Erre csak annyit mondanék, hogy a kisebb-nagyobb sikereket is észre kell venni és örülni nekik.

     Másrészt pedig szerettem volna megmutatni, hogy sok más lehetőség létezik mellnövelésre műtéten kívül.




Műtét elleni szemlélet:

1. Műtét nem a saját érdeme az embernek. Maximum az, hogy megkereste rá a pénzt.

2. Idegen anyag. Ezért még az őssejt beültetést is jobbnak tartom.

3. Fájdalmas, és 1-3 hónap a gyógyulási idő. Annyi mozgás megengedett, hogy átkapcsoljuk a tv-t, vagy írjunk a billentyűzeten.

4. Elronthatják.

5. Érzéketlen lehet a mell.

6. Drága. Legalábbis az amit nem kell cserélni. (750.000Ft tudomásom szerint.)

7. Igazságtalan azokkal szemben akik megdolgoznak érte! és azokkal is akiknek nincs rá pénzük.




Elfogadásról


Attól, hogy elfogadunk valamit nem jelenti azt, hogy együtt is értünk vele vagy, hogy szeretjük. Elfogadni annyit tesz, hogy beletörődünk valamibe. Elfogadni bármit lehet, de ettől még ugyanúgy bánthat minket.

Sokakat harcos lélekkel áldott meg a sors gyönyörű mellek helyett, engem is. Képtelenek vagyunk beletörődni egy olyanba amit lehet változtatni.

Érdekes, hogyha bármi másról van szó tettre buzdítanak pl:

-testsúly feleslegről van szó azt mondják, mozogj és diétázz, vagyis tegyél érte.

-orvosok gyógyíthatatlannak mondják, egy agykontrollos azt mondja, hogy vizualizálj, és higgy benne. Vagyis, hogy tegyél érte. És az eredmény a gyógyulást igazolja! Hogy igenis lehet változtatni! Ha sok olyan van aki "halálos" betegségből gyógyul meg akkor egy mellnövelés semmiség kellene, hogy legyen!

Egyetlen kivétel a halál. Azután/Azzal már tényleg nem lehet mit csinálni. Bár néhány buddhista szerzetesnek és Jézusnak is sikerült ezt megoldania :D. Egyes szerzetesek arra is képesek, hogy akaratukkal megállítsák és újraindítsák a szívüket. (Eközben mindenféle műszer mérte őket.)

 
Miért pont ebbe kellene beletörődni??!



Kifogásokról:


1. Nincs rá idő. Annak se lehet kifogás az időhiány aki 12 órákat dolgozik és családja van. Maximum lelki ereje nincs rá. (Azt mondjuk megértem...)

Pl.

-Kapszulák bevétele nem vesz el 1 percnél többet. Magunkkal is vihetjük kis dobozokban, hogy bevehessük amikor meg van az ideje.

1. Masszázs ez sem tart 2x5 percnél tovább.

2. Mellpumpa használata 2x30 perc, nem veszik kárba az az idő, ha a tv nézésből vonjuk le. Amilyen haszontalan dolgok vannak benne.

3. Fitoösztrogénes tea készítés sem kerül sok időbe.

4. Kivonat készítés 10 perc, ha nekünk kell porítani az összetevőket kávédarálóval. Ahhoz meg nem kellünk, hogy egy hétig a hűtőben áll. Leszűrni az összetevőket sem sok idő.

5. Agykontrollozás napi 2x20 perc. Itt a hit sokkal fontosabb az időnél...


Hitetlenség áll a hátterében általában.



2. Nincs rá pénz

Egyetlen lehetőség ilyenkor az agykontroll. De lehet, hogy ezzel a lehetőséggel élők járnak a legjobban. Nagyszerű mentális gyakorlat. Türelmessé és kitartóvá tesz.... Eredményekről meg annyit, hogy aki természetesnek veszi, hogy nőnek neki, komolyan gondolja, és tényleg akarja, annak az eredmény is nagyszerű. Jó hír, hogy a szavazás szerint az agykontroll hozza a legnagyobb és legtartósabb növekedést.

(Bár az már szomorú, hogy van akinek annyira nincs pénze, hogy talán még internetje sincs. Ezzel sajnos nem tudok mit csinálni. Annak valószínű nem a mellnövelés a legnagyobb vágya....)



3. "Nem hiszek benne"/ "Egyetlen lehetőség a műtét"

"Ha ilyen könnyű lenne minden nő nagy mellekkel mászkálna"

Egy szóval nem mondtam, hogy könnyű. Sőt, bitang nehéz, de nem lehetetlen. 

Rengeteg kitartást, türelmet és napi szintű törődést igényel!!!


Azért is nehéz mert nincs mindenki számára hatásos módszer.

Amúgy meg egyesek számára éppen azért lehetetlen mert így állnak hozzá. Aki nem így áll hozzá, annak vannak eredményei!


Rossz tapasztalatok kipróbált kapszulákról krémekről:

-Van akik kipróbálnak 1-3 hónapig valamit, aztán elterjesztik, hogy hatástalan. közben pedig vagy nem szedték rendesen a tablettákat, vagy nem használták napi szinten a krémet. Van akik 1-2 hét alatt kezdenek érezni változást, de olyan is van akinek ez 2-3 hónapnál kezdődik, vagy ne adj isten fél évnél.

-Ha 3 hónap alatt nem érzünk semmilyen változást, akkor valószínűleg nem a megfelelő összetételű terméket használjuk. Bár van akinek 5.-6. hónaptól kezd el hatni. (Életkortól, is függ, de csak 30 felett nehezebb.)

-Olyan is van aki egy terméket kipróbál, még ha használja rendesen a megfelelő ideig is, még sincs eredmény akkor általánosít, hogy az összes ilyen hatástalan.

-Alkohol, cigi, kávé, sok szénhidrát, méreganyagok. Leterhelik a szervezetet, és ezzel gátolják a növekedést. Valszeg túl sokat fogyasztottak, és felhalmozódott.


Megjegyzés:

Nem a legdrágább a leghatásosabb. Alaposan olvass utána, hogy melyik termékek használnak a legtöbb nőnek. Nem szándékom egy terméket se lehúzni, de egekig magasztalni, de mindenki tudja, hogy melyik a legdrágább.... Na azt én nem venném meg a sok rossz tapasztalatok miatt.



4. Felborítja a hormonháztartást

Fitoösztrogének hormonszabályzó szerepet töltenek be. Rákmegelőző hatásuk bizonyított, klinikai vizsgálatokkal.
A fogamzásgátlók sokkal jobban felborítják, a fitoösztrogének épp, hogy rendbe hozzák. Hasonlítanak a fitoösztrogének az ösztrogénekhez, de nem ugyanazok, így nem is tudják kiváltani ugyanazt a hatást csak hasonlót. Akinek árt annak nem a fitoösztrogének ártanak, hanem valamely más alkotóelemmel szemben érzékeny, ami szintén megtalálható a növényben. Vagy már alapból fel van borulva, csak tünetmentesen.






Csak egy megjegyzés, hogy egy egészséges nő menstruációja nem tarthatna tovább 36 óránál. Tehát látszik, hogy mennyire elszakadtunk a természettől, és mennyire befolyásol a sok méreganyag....
 Ha nem használ az még nem olyan rossz, mintha ártana. Ha kellemetlen tüneteket érzünk hagyjuk abba! Keressünk másik gyógynövényt/ terméket.

Nincsenek megjegyzések: