Linkek

Férficsábítás egyik legjobb parfüme!

Bejegyzések

2011. február 19., szombat

Endokrinológusi vélemény

Felkerestem egy endokrinológust és természetgyógyászt (egy személyben), hogy adjon tanácsot hogyan lehetne megnövelni a melleket természetesen, akár hormonkezeléssel. Az első részben alap dolgok vannak. Továbbiakat csak a vérvizsgálat után tud mondani. Ez kb 3 hét múlva lesz. Mivel manapság igen csak hizlaló és cukros ételeket fogyasztunk és nem érünk rá, vagy nincs kedvünk mozogni, ezért lenne fontos, hogy az inzulintermelődés normális legyen. Ha nem az akkor következhet be, hogy főleg a hasra megy a zsír, de ez ösztrogén hiányos állapot következménye is lehet. Ilyenkor hormonkezelésre lehet szükség.
 
1. rész
Görögszénát és a fűrészpálmát is ajánlja, mellette olyan ételeket amik lassan hosszan szívódnak fel, pl: zabkorpa zabpehely, lenmagpehely, amaránt mag, köles.
Kerüljük a cukros, fehér liszt és belőle készült félkész és késztermékek, krumplit, fehér rizst, (főleg a krumplit, rizs kicsivel jobb), koffeint, szénsavas üdítőket.
Mozogjunk rendszeresen, finomabb mozgások segítik a hormontermelődést és nem viszi le a zsírt a mellekről. Pl. jóga, pilates, callanetics. Hátizom erősítését, alsó ágyéki, keresztcsonti terület lazítását emeli ki. 
Kerüljük el az idegeskedést, a depressziót, az kedvezőtlenül hat az inzulintermelésre ami miatt a fenékre és a hasra megy a zsír, nem a mellekre.

Összegezve két szóval, éljünk egészségesen.


Folytatás 3 hét múlva, a vérvizsgálat után.

Bár ez már személyesebb dolog..., de előfordulhat, hogy más is hasznát veszi a tanácsainak, (és talán ez az első lépés, hogy kiderítsük, hogy milyen kinézetű nő, milyen hormonszinttel rendelkezik. Arányokat összevetve lehetne következtetni. Ehhez azonban több száz vagy akár ezer vizsgált nőre lenne szükség.)

2. rész
Az átlagos vérvizsgálat eredmény szerint minden rendben van, nem vagyok vérszegény 9,5 évnyi vegetáriánus életmódommal. :)
Hormoneredmény 2 hét múlva.

3. rész
Megjött a hormon vizsgálat eredménye. Vélemény: magasabb tesztoszteron szint.  Normális a nőknél az 0,2 és 1 között van, nekem 1,51. Tudtam, hogy van más oka is a genetikán kívül, hogy nem nőnek a cicik! Akkor fűrészpálmát, lenmagot és tökmagot kell ennem.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!
Azóta használt valami a lenmag meg a fűrészpálma? Van látható eredménye?