Linkek

Férficsábítás egyik legjobb parfüme!

Bejegyzések

2010. november 29., hétfő

Néhány tanács a szép mellekért!

Könnyű torna A jobb tartás érdekében a mellet nem lehet külön tornásztatni, az alatta húzódó izmokat viszont annál inkább. Szorítsuk össze két tenyerünket a mellünk előtt, és tíz másodpercig feszítsük meg. Ismételjük tízszer a gyakorlatot.

Feszesítő testápolás
A dekoltázskrémek feszesítő növényi anyagokat tartalmaznak. Különleges összetételük miatt a legalkalmasabbak a mell ápolására. Naponta kétszer, reggel és este krémezzük be a mellünket.

Megfelelő melltartó
A tökéletes forma eléréséhez fontos a jó fehérnemű. Tökéletesen formálnak a push-up melltartók. Nagymellűeknek szélesebb pántú modell javasolt, amely óvja a vállat.

Búcsú a szőrszálaktól
Egy-egy szál eltávolításában segíthet egy jól záródó szemöldökcsipesz. Utána fertőtlenítsük 70 százalékos alkohollal a mellbimbó környékét. Gyanta, szőrtelenítő krém vagy epilátor használata ezen a területen nem ajánlott. Legjobb a végleges eltávolítás, ultrahanggal vagy lézerrel.

Lágy bőrradír
A mellek között és alatt izzadtságcsatorna képződik, különösen, ha a keblek nagyok, és összeérnek. Mindkét területet kenjük át hetente kétszer lágy bőrradírral. A legjobb, ha arcmasszírozó kefével visszük fel a radírt, és körkörös mozdulatokkal bemasszírozzuk.

Frissen tartó víz
A magas sótartalmú ételek gyakori fogyasztásától a szervezetben a felhalmozódó víz túlzottan kitágíthatja a mell kötőszöveteit. Mellbarátnak nevezhetők a magas káliumtartalmú ételek, például a banán, a teljes kiőrlésű lisztből készült élelmiszer és a rizs. A C-vitamin erősíti a kötőszövetet.

Óvjuk a naptól
Aki hosszú időre és gyakran teszi ki felsőtestét a nap égető sugarainak, azt kockáztatja, hogy keblei idő előtt elpuhulnak. Ha mégis szeretnénk napfürdőzni, használjunk legalább 20-as faktorú védőrémet.

Ránccsökkentő maszk
Ez a megkeményedő, különleges maszk profi kozmetikust kíván. A mell környékét először sejtösztönző, nedvességmegőrző ápolókrémmel kenik be, majd befedik gézzel. Utána egy réteg ásványi anyagokból készült maszk következik. A húszperces kezelés eredményeként feszesebb lesz a mell, elsimulnak a ráncok.

Edzés zuhany alatt
A reggeli meleg zuhany után egy tíz másodperces, 20 Celsius-fokos zuhany tökéletesen edzésben tartja a mellet. A váltózuhany nemcsak a mellnek, az egész test rugalmasságának kedvez.
 

Nincsenek megjegyzések: