Linkek

Férficsábítás egyik legjobb parfüme!

Bejegyzések

2010. október 23., szombat

Mellnövesztés IPL-lel

A legutóbbi állítás szerint IPL kezeléssel (ez egy pulzáló lézer) meg lehet növeszteni a melleket. Valószínűleg igen, mivel masszázzsal is meg lehet, csak ez felgyorsítja. Mindenféle keringésélénkítésről beszélnek, de ezeknek az alapja mindig az, hogy a mell körülötti akupresszúrás pontok bizsergetésével lehet a női hormonok termelődését stimulálni.
Alapvetően három hormon növeli a mellet. Az ösztrogén persze, meg a progeszteron persze, meg a prolactin, ami szoptatáskor termelődik.
A mellmasszázs nagyon érdekes dolog, mert nemcsak a mellet növeli meg, de kiegyensúlyozhatja a női hormonok szintjét, tehát például a mellrák megelőzésére is használható, mivel leviszi az ösztrogéndominanciát, és felviszi a progeszteront, ami a rák ellen hat. Szóval elhiszem, hogy az IPL mellet növel. Amit el lehet várni ilyesmitől (akupunktúra, masszázs, IPL), az annyi, hogy sokkal teltebb lesz a mell, de A kosárból D nemigen lesz. Illetve ritkán, és ahhoz már fitoösztrogént is kell szedni sokáig (lásd szójaevő melles pasik). Csak masszázstól egy kosár mehet fel, vagy az eredetit tölti ki az ember rendesen. Persze az is valami.
Amúgy a fitoösztrogének is érdekesek, van akire nem hat. Azért nem, mert a férfi és női testben is előfordul, hogy az ösztrogén tesztoszteronná alakul és vissza. Döbbenetes dolog ez, az egyik ösztrogén pótlással nőiesebb lesz, a másikban átalakul tesztoszteronná, ami nem túl előnyös, mert nemhogy a melle nem nő meg, de még szakálla is serkenhet. Viszont nem olyan egyszerű ez, hogy azt mondjuk, hagyjuk békén a hormonokat, a természetes út a járható. Mivel a mai nők nagyrészének fel van borulva a hormonháztartása, mégis hozzá kell nyúlniuk. Mivel jár a borulás? Szexéhség vagy libidó teljes hiánya, súlyproblémák, depresszió, korai klimax, apátia, meddőség, hogy csak néhányat említsünk. Ezek leginkább a rossz táplálkozásból és a stresszes, férfias életmódból erednek. Szóval legalább mellett masszírozni érdemes, ha nem is IPL-lel, de legalább kézzel.

Nincsenek megjegyzések: