Linkek

Férficsábítás egyik legjobb parfüme!

Bejegyzések

2010. október 23., szombat

Mellnövesztés házilag

Vannak különféle növények, amelyek megnöveszthetik a mellet. Ezért árulnak porokat, kapszulákat ezekkel a növényekkel tele. Nagy kitartás kell a házi mellnövesztéshez, de meg lehet próbálni. A fitoösztrogénekben az a trükk, hogy a túl kevés és a túl sok sem jó, mert ez nem igazi hormonpótlás, hanem valahogy a fitoösztrogének utánozzák a valódi hormonokat, és hasonló reakciókat váltanak ki, de nem minden mennyiségben. Próbáltam utánaolvasni, de nem nagyon értem, hogy például az édeskömény gátolja az ösztrogén termelést, eztért ajánlják mellrákosoknak, viszont bizonyos mennyiségben mellnövesztő, itt van némi ellentmondás. Szóval nem leszek tudományos, mivel se doki, se botanikus nem lennék, de a következő cuccok szoktak lenni a tablettákban:


1. Görögszéna - ez mindnek az alapanyaga, sokak szerint egymagában is mellnövesztő, és nem is kell hatalmas adagot bevenni, egy teáskanál 3x. Ha tablettába teszik, melléraknak a többiből.
2. Édeskömény. Ez is fitoösztrogén, de a tablettákban kevesebb van belőle, mint a görögszénából (az a favorit)
3. Fűrészpálma. Ezt elsősorban prosztatamegnagyobbodásnál adják férfiaknak, előfordul, hogy mellük nő tőle. Ezért másodsorban mellnövesztőkbe is beteszik. Csökkenti a férfihormont, így segít gyógyítani a prosztatarákot, mellnövelésben is segít
4. Komló. Szeretem a sört, mégsem nőtt a mellem, úgyhogy ezt nem tudom, miért teszik bele. 
- A sör nem tartalmaz olyan mennyiségű komlót ami mindenkinek használna. Lehetséges, hogy ez is közrejátszik, hogy néhány férfinak mellei lesznek. Azok a nők akik a komlóföldeken dolgoznak, megduzzad a mellük, nyilván eszik is.
5. Yam gyökér. Ebben is növényi hormon van, de progeszteron.
6. Szója. tele van növényi hormonnal, magában mégsem növeszt mellet, lásd lapos japán nők, de kombinálva lehet. Viszont ellentmondásos kaja, sok kutatás szerint kártékony.
Segíti a fitoösztrogének beépülését.
7. Fehér Kwao Kura (Pueraria Mirfica). Ezeket az egzotikus vackokat csak azért teszik bele a tablettákba, mert nagyobb a marketingértékük, mint a köménymagnak, ami szintén fitohormon tartalmú. Egyes iskolák szerint nem elég fitoösztrogént szedni, hanem fitoprogeszteron is jár mellé, valószínűleg ezt még az orvosok sem tudják belőni.
-Sok indiai, keleti, spirituális használatra szánt füvet tényleg csak jó marketingfogásként teszik bele, viszont a Kwao Krua tényleg a mellek egyik legjobb barátja.
8. Ligetszépe olaj. Ez nem fitohormon, de olvastam, hogy nagy adagban mellnövelő, amúgy a PMS és a klimax kellemetlen tüneteire kiváló. Ezt elkezdtem szedni, mivel mielőtt megjön, szarul alszom, és a hívei szerint remekül altat.


Lehet csupán masszázzsal is egy méretnyit nőni:
mandulaolajba
9 csepp geránium és
16 csepp ylang-ylang kerül, ezzel napi húsz perc masszázs. Na nem próbáltam, csak mondják. Ezen kívül csak a vízről nem írták még le, hogy mellet növeszt: csirkefejleves, palástfű, búzacsíra, árpa, rozs, teafaolaj, levendula olaj, retek - mondentől nőtt már meg valakinek a melle, főleg, ha nem akarta, egy cikk szerint például fiatal fiúknak teafaolajos tusfürdőtől lett nőies melle Amerikában. Persze ha valaki akarja akkor nem nő meg. (Mert nem akarja elégé, vagy nem tesz érte.)


http://chezdubarry.blog.hu/2010/04/08/mellnovesztes_hazilag

Nincsenek megjegyzések: