Linkek

Férficsábítás egyik legjobb parfüme!

Bejegyzések

2010. október 23., szombat

Mellnövelés bioenergiával

Bioenergiával meghosszabbítható a végtag, dúsítható a kebel, növelhető a pénisz - állítja Dr. Opál Sándor bioenergetikus. A Kiskegyed riportja.


Az Opál-sztori egy MSZMP KB-tag feleségének mellével kezdődött 1974-ben, a 30 körüli asszony mellei ugyanis szépen kikerekedtek a bioenergiától. A kezelőt, Opál Sándort a Szovjetunió egyik szigorúan őrzött, titkos intézetében képezték szakemberré a 70-es években, aztán Brezsnyev, Kádár bioenergetikusa lett. A rendszerváltozás után nyitott rendelőjébe sok hónapos előjegyzés után kerültek be a páciensek. Az égési sérülések, műtéti hegek halványításán túl krónikus és idült betegségek enyhítésén át különféle szervek ki-, illetve megnövesztéséig terjed a szolgáltatás. Fogyasztást azonban nem vállalnak, mióta egy 175 kilós férfi 35 kilós csinosításakor a kezelő is 8 kilót veszített versenysúlyából...


Pár éve visszavonult a gyógyítástól Opál Sándor, praxisát fia folytatja. Az idősebb Opál most szakkönyveket ír, és természetgyógyászoknak, orvosoknak tart tanfolyamokat.
 - Egyhónapos kórházi kezelés alatt sokat fogytam, most a 175 centiméteremhez 54 kiló a súlyom, leapadt a mellem. A kíváncsiság hozott ide, öt kezelés után 4,5 centivel mért most többet a centi – vázolja az előzményeket Katalin (20), majd törülközőjéből kibújva, félmeztelenül a kezelő ágyra fekszik – a ruha szigetel…


Az Opál-kurzus hallgatói nem hüledeznek a hallottakon, az egyéves képzés eddig eltelt hónapjaiban már láttak olyanokat, amiket alapesetben csodáknak, a tévében ügyes trükknek titulálnának. 

Gyakorlat teszi a bioenergetikusokat 
A "gyakornokok" Kati fölött állnak. Közben az oktató magyaráz: Kati melle azért feszült a legutóbbi besugárzást követően, mert az irha lassabban tágul a többi sejtnél. Majd maga veszi át a munkát: a mellek mellett a petefészek marmáinak összehangolása zajlik, így korrigálja a lányon elől-hátul tapasztalható eltéréseket. Az ájurvédikus orvoslás szerint a bioenergia elakadása zavarja meg a szervezet harmonikus működését, ezért a kezelőnek oldania kell a lelki, testi problémák miatt keletkező blokkokat. Egy nagy tisztaságú hegyikristály segítségével koncentrálja az energiát, és tűhegynyi pontossággal céloz a megfelelő akupunktúrás pontokra. Röpke 20 perc, és a mérés eredménye 1,5 centivel haladja meg a reggeliét. Opál mosolyog:
- Úgy látszik, túl jó formában vagyok.


A biokorszak

Egy kezelés vázlata a következő: auralátással és más természetgyógyászati módszerekkel állapotfelmérés, majd kézrátétellel vagy a kezelendő pontok felett tartott kezből besugárzással bioenergetikai feltöltés. A kezelő tulajdonképpen egy helyi biomágneses erőteret hoz létre, amely sokszorosára növeli a szervezet öngyógyító erejét. Valami olyasmit idéz elő, ami az anyaméhben két sejtből 9 hónap alatt 9 milliárdot képes alkotni. Hazánkban bioenergetikai gyógyítás csak orvos által felállított diagnózis és terápiás terv szerint végezhető a hivatalosan elfogadott kezelések kiegészítéseként.


Öröklött energia
Tehetségét szüleitől örökölte Opál Sándor, de szülei jobbnak látták, ha mindez titokban marad. Aztán a honvédségben, sorozáskor egy szintén „látó” tiszt kiszúrta másságát, onnan egyenes, bár koránt sem sima út vezetett a BM egyik különleges ügyosztályára. Tudása államtitoknak minősült, feladatkörét felesége sem sejtette.
- Szervezetünk minden folyamatát a különböző megjelenési formákat öltő energiák határozzák meg, amit a keleti emberek évezredek óta tudnak, és mindennapjaik része az összhang megteremtése. Az ájurvédikus és kínai orvosok ezeket az ismereteket mesterfokon alkalmazzák, a bioenergetizálás annak része. Már csak néhány centis eltérés látható annak az ötéves kislánynak a karjai között, akinek születési rendellenesség miatt csak csonk nőtt ki az egyik vállából. Ezt elérni nem bonyolultabb, mint egy vakbélműtét – de jóval többet kell tanulni, gyakorolni hozzá. És persze kell hozzá megfelelő tehetség, adottság, elhivatottság.


Mell és pénisz

Zoltán modellkarriert fontolgat, ezért vágyott méretesebb nemi szervre, és ezért ment el a rendelőbe.
- Kezeléskor meleg bizsergést éreztem az alhasam tájékán, ami még két napig tartott. Az egyetlen bioenergetizálás várakozáson felül teljesített, a barátnőmmel nagyon meg vagyunk elégedve!


Mellnövesztés alaposan felmérik a csontozatot, a váll- és csípőszélességet, majd a súly és a testmagasság alapján kiszámítják, milyen eredmény várható. A csúcstartó egy pécsi nő, akinek 15 centiméterrel nagyobbodott meg a melle, és egy év múltán csak 2 centit esett vissza.
Mellnövesztéshez ideális a 18-23 év, sajnos 35 felett már romlik a bioenergetikai mellnövesztés hatékonysága. 
Forrás:
http://www.nana.hu/test-es-lelek/egeszseg/mellnoveles-bioenergiaval-38195.html


Mellnövelés bioenergiával
http://www.bioenergetika.hu/rendelo.htm


Következzen egy beszámoló (Nem saját.)
"Egy kezelésre tudtam elmenni,1alkalom után éreztem változást, hihetetlen érzés volt. Csajok: csak a melltartót kell levenni (de hát műtétnél is kell vetkőzni) és utána fekszel egy ágyon és 20cm-re vannak a kezei a melltől, hozzám sem ért. Max. 50percig tartott, közben bizsergő érzés. Idő hiány miatt abbahagytam, pedig heti 1szer kéne menni.
Ami FONTOS: sokan gondoljuk, hogy örököltük mellünket. Hát NEM! HA az ember végig hajtogatja úgyse sikerül, pesszimisták vagyunk, akkor ezt valahol a test ezt az infót tárolja. Sokszor gyerekkorra vezethető vissza lelki traumák és ezért nem fejlődik a mell. Mivel nőknek születtünk természetes kellene hogy legyen a normál mell méret. (Pl. a természeti népeknél nem látni kis mellű nőket!)
Mindenkinek van lehetösége! Lényeg hogy csak egészséges szervezet fog reagálni! Amugy a Doki nagyon aranyos, hihetetlen képességekkel bir, és csak semmi meztelenkedés! Nálam így történt."

Ugyanaz a hozzászóló, későbbi írása:
"Vinnem kellett orvostól papírt hogy melleimmel minden ok mert anélkül nem vállal el, mert kötelező nekik. El is kezdtük a kezelést de sajna csak egy alkalommal voltam mert külföldröl heti egyszer nem tudok hazajárni. De a lényeg hogy 1 cm növekedésem volt a bioenergiától! Sajnálom hogy többé nem tudok menni,bár most már csak a fia csinálja."



"Olvastam valaki havonta egyszer járt és 1év alatt 6cm-t nőtt neki. Szerintem heti egy alkalom azért hatásosabb,persze nem olcsó."

Nincsenek megjegyzések: