Linkek

Férficsábítás egyik legjobb parfüme!

Bejegyzések

2010. augusztus 24., kedd

Meg van az egyik könyv

Átutalás megbízhatónak tűnik. Ha valaki meg szeretné rendelni, és elakad a rendelésben akkor írjon, és tudok benne segíteni.




 1. könyv.
 

Könyvről:
Egész hasznos egy olyannak aki most kezd ismerkedni a mellnövelő módszerekkel. Gyakorlottaknak viszont nem adhat túl sok új információt. Biztos vagyok benne, hogy a könyv szövege egy fordító programon futott végig. Néhány angol szó benne felejtődött, és néhány mondatnak a szerkezete elég furcsa. Hormonokat, növényeket mutatja be főleg. Képek sajnos nincsenek benne, ami igazolná a növelő hatást. Persze ettől még növelhet.
Értéke (legalábbis a piaci...): 3999Ft
http://mellek-novelese.net/
Úgy látszik tönkre is ment...



 2. könyv (Szabó Eszter)

Fizetés
Paypalon keresztül is lehet fizetni, és átutalással is. Paypalos fizetésnél arra kell figyelni, hogy arra várjuk a könyvek linkjeit amelyen beregisztráltunk :D. Pp.-osnál vannak képek is, ha nem tudnánk, hogy hogyan kell használni. Megbízható a paypalos is, de jobb ha van direkt netünk, (legalábbis Raiffeisennél, többinél nem tudom hogyan van).
Ha nem bízunk valamelyik fizetési módban, akkor csak egy külön számlát kell nyitni, nem alszámlát. És csak annyit rátenni amennyibe kerül az áru. Mail cím meg van adva ha valami baj lenne. Kipróbáltam, a válasz is gyorsan érkezik.


Könyvről:
Szerintem nagyon jó! Ezen látszik, hogy igazi munka van mögötte és nem egy fordítóprogrammal készült... Csak ajánlani tudom, gyakorlott mellnövelőknek is adhat új infókat.
Hormonok és növények a fő téma ebben a könyvben is, de szó van még a masszázsról, kivonat készítésről, és még sok kis apró trükkről. Igaz, hogy jóval drágább, mint a másik. Előtte, utána képek ebben sincsenek.
Ára: 8990Ft- Ebben benne van a munkafüzet, és még egy könyv ami megtanít meditációs/agykontrollos cd-t készíteni, még ha nem is értesz hozzá. :)
Azt nem tudom, hogy külön rendelhető-e a könyv. Mailt megtalálod az oldalon, ott lehet érdeklődni.
 http://szepmellek.com/index1.html

Régi link^


http://feszesmellek.com/

Új link^


Youtuberól letöltés.
http://kocka.blog.hu/2008/06/29/hogyan_tolts_le_videot_a_yotube_rol
Én a 2.-at választottam.
http://download.cnet.com/Orbit-Downloader/3000-2071_4-10600926.html
Konvertáló:
http://www.formatoz.com/
Ennél jobb progit csak álmodni lehetne ;).


Bár én Cool edit 2000et, és Audacity-t vegyesen használtam. Előbbit jobban szeretem. Nyilván azt szoktam meg... :D Ha nem tetszik a hangunk Ac.-vel hangmagasságot is tudjuk szabályozni ;)

Nincsenek megjegyzések: