Linkek

Férficsábítás egyik legjobb parfüme!

Bejegyzések

2010. október 23., szombat

5 dolog, amitől nő a mell

Már egyszer volt erről szó, de azóta kicsit gyakoroltam, így összeszedettebben meg tudom fogalmazni, mi kell ahhoz, hogy valóban egy-két méretet növekedjen a mell. Mert meg lehet csinálni, csak nagyon nagy meló, és általában a kitartás elkezd lohadni egy idő után. Tehát mi mindent kell együtt csinálni hónapokig, hogy látványos legyen az eredmény?


1. valamilyen galaktogén, vagy ösztrogén stimuláló gyógynövényt szedni. Ez lehet görögszéna (ez a laktáló hormont indítja el, persze nem lesz teje az embernek, csak a tejmirigyek megduzzadnak), vagy pueraria mirifica, ami a legerősebb ösztrogén stimuláló gyógynövény. Ez utóbbi mellesleg mellrák megelőző, tehát jó értelemben piszkál csak bele a hormonrendszerbe. Az ösztrogén alul és túltermelést is szabályozni tudja. Viszont mindez nem elég, mert


2. naponta maszírozni is kell, ha lehet kétszer is, majd


3. meleg pakolást tenni rá. Állítólag csak meleg borogatással is nő valamennyit a mell, kitágulnak az erek, krémek könnyebben felszívódnak.


4. Ezen kívül fekvőtámaszozni is kell. Nem azért, hogy a mellizmok jobban tartsanak. Az is jó, de itt az a lényege, hogy a növekedési hormonból több termelődjön, és az előző három behatást kiegészítse.


Plusz 5. nagyon magas fehérjetartalmú ételeket kell enni, mert valamiért ez is serkenti a növekedést. Ha valaki képes mindezt fél évig csinálni, biztos megnő neki, csak rohadt macerás. De megéri a fáradságot!


Forrás:
http://chezdubarry.blog.hu/2010/09/14/title_1578863

Nincsenek megjegyzések: